VALBORG!

Kom nyss hem o har fixat allt för kvällen & tänkte bara skriva lite snabbt. Men har faktiskt inte tid längre, o soveri nte hemma förens på söndag tror jag :) .Men Vad ska alla göra ikväll?

Ointressant!

Drog och mötte Eknar i centrum vi köpte godis sen började vi vandra mot donken! där mötte vi inprinsip alla man kan möta haha.. nej kankse inte men rätt många iallafall! sen åkte jag & ness hem med Inge, så jävla skööön! haha, men iallafall imorn är det valborg först thaien 12 brudar sen mot fornudden! så skit naajs ska vi ha inget ska förstöra våran kväll, när vi är i farten vet man aldrig vad som kan hända...... haha tönt -.- juste det blev inget stan med Jeffa idag för ingen kunde ta hennes pass tråkigt nog menmen jag träffade ju henne där och så imorn haha ;) intressant inlägg va?!!??! :) haha nu ska jag ringa B sen bada och sleeepa haha klockan är halv tio och jag börja snacka om sova.. jaja fan vad jag pladdrar!!!!! HEJ DÅ
LOVE K


JAG ÄR SÄR ! :)

Dagen innan valborg.....

.....haha! inte mkt mer att skriva om det mer men har varit i skolan sen umgåts lite med min älskade Melinda! sen drog jag hem och nu ska jag åka och möta upp Eknar och vi ska nog till Streat race, så där hittar ni oss ikväll puss!
Love K

illaaa

Tänkte bara säga att det nog blir karins blogg helt nu. Som ni märkt så bloggar vi knappt längre. Oh jaa, fårse om jag börjar sen igen. Annars vill jag bara att nån kan trösta mig för jag har slängt min mobil i väggen och nu är den TRASIG! Perfekt innan valborg o allt...behöver lite nummer. damp. Aja , ha en trevlig kväll puss!

haha måste laga middag..

....snart!kort dag i skolan jag och Bengan åkte hem på lunchen och åt nudlar! sen efter skolan så åkte jag och eknar till stan efter jag väntat i deras skola -.- och ngn hade snott milles busskort 200 kr och nya perfym, när vi får reda på vem det var blir det inte kul! aja vi hade skit mys jag fick med mig en kjol och en bh med mig hem! imorn är det skola sen stan med jeffa! puss

"Kommentaren under av min bästavän vanessansom jag vill döda ibland -.- nej inga mer detaljer jag drack för mkt och det slutar där käft ness!"

hehe

nej vi ska inte ta bort bloggen jag ska försöka uppdatera mer :), i fredags var vi i krusboda jag lina jenny lina stampe kiko och gänget, sen sov jag lina eknar och mille ´hos lina! sen lördag var jag först och firade min kusin som blir 22 GRATTIS! sen drog vi till barnsjön då var det en tjej som låg däckad och spydde ner sig själv och jag kan inte bara kolla på så jag tog tag i det ocg höll upp henne ngn ringde hennes föräldrar dom ko och hämta henne tror det blev Maria pool faktiskt.. jag vet själv hur det är att ligga sådär men jag har mina undrabara vänner! sen drog vi vidare till trollbäcken och mer får ni inte veta haha kom hem runt 12 ;) idag var det skola sen hem snart ska jag åka med bengan till visningen puss!

VALBORG SNART FFS!
Love K

Sista inlägget!

Jag har aldrig tid längre! Så..det här blir nog sista inlägget.

Vet inte riktigt nu vad som hänt varje dag på praoen men nu är det över iallfall, nästa vecka blir det plugg!
Vi jobbade över 1 timma o en kvart oxå, o fick inte ens ett tack? haha. Jaa, sen så kom marre dit igen i fredags o vi drog till brb o solade. Mina rör i solariumet var helt nya , i think. + att det måste varit något fel på den, det gick inte ens o lägga sig på den om , det liksom kändes som man skulle börja brinna...skojar inte! blev fan skiträdd hahah.
Sen kom tessan dit o lämna en sak o vi åkte till marre. Sen åkte vi till skanstull/ringen o skulle träffa några men vi fick gå en bit för dom va så sjukt lata..sen kommer vi dit o vi blev skitrri över en sak dom sagt oh jaa..sen gick/sprang vi hem till daniel som bor nånstans i stan haha o jag höll på dö...vet inte hur långt o snabbt vi sprang asså. Sen kom vi till någon skogsak med staket o skit, o min pappa ringde o ringde o jag fick krypa under, se så kommer vi till "som det brukar se ut på film...en port" sån port typ, med taggar där uppe o jaa ni vet?. Så vi fick dra sopptunnor o lägga oss böjda o hoppa ner ( 3 m = jag är höjdrädd!). JAa sen gick de bra o vi fick fortsätta springa, o sen kom daniel o leon o vi snacka lite med dom o sen kom deras kompis o vi var  tvugna o dra hem för lååååg lite risit till redan -.- 
Vi drog till marre hämta mina saker o fick ta sista 24an bussen, dom slutar typ gå vid 1 ? helt idiotiskt...
sen hände inte så mycket mer , var så irreterad igår att vi inte pallade dra dit vi skulle..o snart har jag match.
Ska sätta mig i solen, duscha, fixa mig, match, hem o dusha sen ut. Bloggar nog inte alls mer. puss

btw, daniel o leon är inte mina brorsor...;)

Innan praoen...

så tänkte jag göra ett inlägg dårå. Har inte blivit så mycket bloggning nu i veckan men jag kan skylla på min jävla prao.
Visst, det har blivit bättre...men nästa prao? aldrig att jag kommer dit!. Iaf, börjar 10 idag, min buss går om 15 min så måste till bussen...nu..jaa. Ska sola direkt efter det, sen hem o fixa mig för kvällen o ska träffa lite folk som jag inte träffat sen förra sommaren tror jag! sen imorrn har jag match, o kvällen blir det nog fest lr något. Söndag, stan.
Bloggar igen på söndag, om allt!. puss

Härlig dag!

dagen började med att jag trodde jag skulle dö när mamma skutsade oss till vallen lite för snabbt.. haha! men iallafall så har jag haft en underbar dag med 6or, 7or & mina 8or på vallen och hade fotbollstunering vi vann alla matcher innan lunchen och då blev det donken där mötte jag också ida sen madde sen amanda :) trevligt! sen åkte vi tillbaka och vi fortsatte vi vann faktiskt allt! mitt och ronjas lag hihi! sen efter behövde vi prata lite med en tjej i 7an för hon kallat oss saker som hon inte ska och skulle slå oss och shiit, jaja nu är det utrett! sen fick vi skuts hem av Maili och nu är jag här och ska snart på utvecklingsamtal sen hem & plugga puss!


Mitt lag!

Oscar vår gryma målis!

Grymaste lagledarna ( det var bara jag igentligen men ronja fick dela med mig haha)

Donken

påväg till donken

ngn annan haha snodde bilderna av ronja fast jag tog hälften haha (aa)
Love K

Paus från pluggandet

hahaha ja ni hörde rätt JAG pluggar hehe.. håller iallafall på med min faktauppsats men tog en paus för behöver snacka med Melinda om lite saker och det är lite tjejsaker som är lite hemliga och hon satt breve sin mamma så vi får smsa allt fett jobbigt haha.. (aa) Men iallafall så i skolan idag hände det inte mkt, Jag bella och nessan fick gå till idrotten och leta efter Lasse och han satt i rummet där man måste gå igenom killarnas omklädningsrum för att komma dig haha så några duschade ju och bytte om så fick liksom blunda när vi gick igenom där men det gick ju ganska bra haha.. sen fick jag ha min sär No sånjag får bort mitt fuckin IG -.-, sen väntade jag på Angelika i centrum i hundra år flippade lite på henne för hon var så seg så var stört otaggad på gymmet sen haha.. men vi tog en chai och drog till gymmet jag snackade och gjorde jätte slappt hehhe.. och nu ska jag prata klart med M sen plugga vidare hur har eran Onsdag varit :)?
Love K

dööööd (:

Hur trött kan man bli när man praoar egentligen?! jag är iallfall helt död...haha.

Imorse så mötte jag iaf tessan vid gullmars, vi fick skynda oss lite o va vid chokladbollen 5 i, så det var lungt. Var mycket mer o göra idag än dom andra dagarna så vi har haft fullt upp nästan hela tiden. Min fötter är totalt döda haha jag är itne van o stå hela hela hela tiden! Jaa, vi fick sluta vid 3 , riktigt skönt haha, ville bara dära ifrån. Praoen börjar kännas bättre nu iallfall, bara lite pinsamt för jag fattar inte ett skit av espressomaskinen...(dom har bytt ut den 2ggr), så ja den är lite skum. Hm..vi har bakat idag också! haha digestivebollar & klassiska..skitbra blev dom. Jaa,sen har t&jag flummat runt i köket , dom blev lite smått irreterade på oss märkte vi o jag slog huvudet rakt in i en "järndörr" haha . OM, vi garvade.
Börjar 3 imorrn , o ska till stan innan o shoppa en massa som ja kikat på! (: Ska gå o fylla på min mobil nu haha puss


praoen

Hejhej
Är riktigt trött o har inget speciellt kul o berätta. Har varit inne i stan, hittat en massa söta saker som jag ska troligtsvis köpa på torsdag (jobbar sent då). Iaf, sen drog vi till praoen o vi började vid 3, var rätt lungt idag, men endå jobbigt..man står liksom hela tiden..o jag har en infekt ( i, ii asså i foten..) så det gör..ganska så ont .Hm, jaa sen har vell inte så mycket hänt. Vi drog hem direkt o jaa nu är jag hemma. Ska ta bort sminket o småfixa lite saker...börjar runt 10 imorgon o slutar runt 3. Ska ut o springa imorrn också om mina fötter är vid liv! Puss

skoldag/Gym

Vi gjorde inte mkt i skolan idag heller förns sista timman då det slutade med att en lärare kom in i klassrummet och skäööde för vi dansade och sjöng på borden.. haha! på lunchen var vi på Ben&Jerry's för gratis glass haha, mums! vi var också där efter skolan (aa) sen efter skolan så åkte jag Angelika och Vanessa till gymmet nu är jag hemma och ska kolla på 5an hela kvällen haha nu ska jag fortsätta med det!
Och angelica gumman hoppas du blir bättre & att vi ses imorn älskar dig gumman !


Prao

Blivit dåligt med bloggande, dels för jag funderar på sluta helt. Men då kan man nästan säga att bloggen läggs ner efter som lillkarin inte skriver heller något.Menmen....får prata med henne senare idag.

(i förrgår)
Gick o mötte tessan. Vi satt ute o snacka till 12 eller något sen började vi gå till mig. Vi ååt jordgubbar! :D o såg på film, skitmysit. Sen så somnade hon tidigt som vanligt o jag låg vaken till 4. Oh vi gick upp skittidigt o fixade oss sen drog vi in till "praoen" . Vi va 30 min tidiga så vi gick o köpte latte så vi skulle frysa liiite mindre. Sen så började vi bli riktigt irreterade för vi skulle börja 9, dom kom halv 10 o sa att vi började 10?! . Skitirri , o dom var tidiga för en byggare skulle komma bara. Men jaa..sen fick vi börja. Jag hatar stället redan! Ursäkta haha. Men dom behandlar oss lite...o ja vet inte vad. Men vi klarar nog några dagar till...Sen iallfall så sa jag till tessan ba, ändrar dom en enda till grej som dom inte sagt förut så drar vi. Oh jag kände verkligen att vi inte skulle tillbaka dit. Hon som jobbar där kommer o snackar med oss o säger "
aah,  ni jobbar varann dag morgon/kväll. Vi = whaaat?!. Så vi jobbar alltså, från 10-3 och från 3-7. Jag missar båda mina träningar som var skitviktiga ohhh jag blir så sjukt irreterad. Sen så kommer hon tillbaka till oss o säger, "men nästa vecka får ni välja vilken tid som passar er bäst". "haaallo?, vi ska inte ens praoa nästa vecka....sucker!". Aah iallfall , vi ogillar stället redan haha. Börjar 3 idag, ska fixa mig nu o åka till stan, ska nog möta marre o sophia när dom ska käka sen träffa denise en stund .

Jo efter praoen igår så blev det lite bråk med papi, så tessan o jag gick till nån park o bara tog de lungt. Sen drog vi till Gallerian o sen till Bell shoes, köpte 3 par skor. Bilder kommer. Sen skulle marre käka på donken o sen åket jag hem

, o sen till matchen...riktig skam asså! Har inget mer o säga. 3-1 till bajen?!!!??

Det händer inget

det händer inget så orkar inte skriva när det är vecka och i helgen så hände det lite grann fredag var vi nere vid strandbadet och myste vid en brasa sen sov jag och Melinda hos Lina, lördag så åkte vi till c sen åkte M hem och jag och L till fornuddsparken mötte Julia sen hem åt och fixade oss sen med pjons till graniten gårn en snabbis sen mötte vi Alice och Ada det blev massa bråk så jag Alice Ada Lina Felle Pernilla Blidell Felle Berra Ida massa killar tror jag det var vi sen åkte vi till strand för blidell skulle snacka med stajf och dom sen åkte jag alica ada burre natta jonte och fredde till C och vi tjejer gick till time och hahah får inte skriva ngt för alice tråkiga alice.. (aa) sen tog vi bussen hem puss!

OCH NU BLEV DET 3-1 TILL BAJEN I DERBYYYT VI ÄÄÄGGGGERR WIIIHIHIIIIE!


BAJEN BÄRS & RAKADE BRUDAR!

Tog av Melinda

Stjärntecken:
Lejon: Jag kysste
Oxe: Jag hånglade med
Jungfru: Jag hade sex med
Fisk: Jag hade en rejäl fajt med
Skorpion: Jag sprang naken med
Skytte: Jag knullade
Vattenman:  Jag mördade
Kräfta: Jag knivhögg
Vädur: Jag körde över
Tvilling: Jag misshandlade
Vågen: Jag bet
Stenbock: Jag slickade

Första bokstaven i ditt förnamn:
A: Paris Hilton
B: Nicole Richie
C: Lidsay Lohan
D: Min favoritkusin
E: Datorn
F: Michael Jackson
G: Min mattelärare
H: Min skrivbordslampa
I: Victoria Silvstedt
J: Mina tår
K: Peter Siepen
L: Jimmy boström
M:  Magnus Uggla
N: Ozzy osbourne
O: Kelly Osbourne
P: Peter Jöback
R: Rod Stewart
S: Ricki Lake
T: Runar Sögaard
U: Will Smith
V: Tilde Fröling
W: Stefan Holm

Vilken färg har dina trosor/kalsonger just nu ?
Gul: För att jag äger världen!
Blå: För att jag är så in i helvete sexig!
svart: För att pappa tvingade mig!
Vit: För att jag skulle kunna slippa skolan!
Grå: För att jag skulle impa på min granne!
Brun: För att jag blir tänd av det!
Rosa: För att jag är en bimbo!
Silver: För att det är sånt jag brukar göra
Guld: För att jag slog vad med en kompis.
Röd: För att jag tycker det är så hett!
Grön: För att jag vill bli transvestit när jag blir vuxen.
Orange: För att jag precis skrattade så jag kissade på mig.
Inga alls: För att jag inte tror på ett liv efter detta.
Massa färger: För att jag ville vara med i tv

Jag kysste Peter Siepen För att jag är en bimbo!

hahahaha ursäkta..?

derby

hemma nu&åker nu. bloggar sen, NU ÄRE MATCH :D vilka mer ska dit?!

ont i foten fortf?!

Nu är jag hemma igen & jag kan knappt gå!
Imorse så blev inget som besämt,..istället så åkte jag o marre till brb o solade . Såg mickis också , saknar henne så!
Iaf, vid brb c så ser jag tessan, var på lite dåligt humör så jag flippade på henne o sen kom hon upp till solariumet o jag fick flipp o massa sen så gick hon o jaa..hände inte så mycket mer. Marre o jag åkte till C, köpte lite saker som bilder kommer in på senare. Sen så hände det lite saker som vissa fick sms på, karin vet dels. Oh när jag svarade på det så var ja tvungen o bara säga något för vi låg lite risit till, men det hör inte hit. Vi satte oss iaf på pendeln o åkte till stan. Gick runt lite o kolla sen åkte vi hem igen. Direkt när jag kom hem så bytte jag bara om typ oh sen åkte tillbaka till stan o träffa fredde o wille sen nu är jag hemma igen. Har snackat med tessan & vi har prao imorrn. Känns inte så bra eftersom vi är lite halvt osams, men ska möta henne nu så ska hon slagga här...vi lär vell lösa allting på väg hem till mig. Kommer inte blogga mer för ska umgås med bästavännen, älskar dig therese.

Varför ska allting vara så svårt...?


tack (a)


denise hade råkat ta sönder mina jeans förut ( jag hata dom ändå haha) men iaf, så igår kommer hon o ger mig dkny parfymen. Har redan en men den är snart slut, men iaf , blev skitglad . älskar dig sjukt hjärtat !

idag

Gud vaa seg jag är! Skulle ha fixat mig men har istället nu suttit o lagt in låtar på min lilla miniipod som har varit borta!
Iaf, min mobil dog igen för ett tag sen det stod "ingen täckning" varje gång jag försökte skicka ett sms, någon som vet varför? . Nu funkar den iaf igen. Ska bara fixa håret o så sen åker ja o tessan till stan. Ska sola ikväll också lite myys men bloggar vell mot kvällen.


jeans, t-shirt o linne från gina  - HAHA

chokladbollen

Prao på cafe' chokladbollen. Kommer bara praoa en vecka, andra veckan blir plugg för mig då....

praao imorgon!

godmorgon , sovit gott?
Det har inte jag haha. Verkligen inte.  Igår så hände det en massa saker hemma så jag orkade bara inte va kvar. Så jag drog till gullmars o skulle möta Fredde där men då dog min mobil o han visste inte ens att han skulle åka då så fick vänta i 2 timmar ute oh sen så kom stefanie som jag itne träffat sen ung08 hhaha så det va asnajs. Lånade hennes mobil o sen åkte jag till fredde där alla var , sov där o nu är jag hemma igen. Lite lugnare nu iallfall. Oh jo jag kunde inte sova något pga. min TÅ!? helt sjukt att det kan göra så ont...knarkade typ alvedon igår -.-

Nu så ska jag fixa mig o försöka få tag på tessan. Vi måste till stan o kolla upp vårat "praoställe" . Sen åka till jordbro o hämta en sak. Kommer nog inte hinna så mycket mer. Men bloggar senare, o kommer bilder då också. puss


aj

Berättar lite snabbt nu om gårdagen...vi åkte till Vaxholm som ligger åt helvete hahah. Jag trodde seriöst vi var påväg ut mot landet eller något, lite mysigt faktiskt. Sen försökte jag ta min gb-gubbe men det gick inte så bra & jag råkade riva ner en hel "bajspåse" sak så allting flög iväg hehe. Sen så satt vi o vänta så kom Robin o snacka lite sen började vi gå o vi skulle möta Johan så vi gick hem till han o va där hela kvällen. Först skulle vi sovit kvar men kom på att vi hade samling på matchen ...vääldigt tidigt så vi drog hem runt 1 tror jag o det tog jävligt lång tid hem haha. Men dom följde med oss en bit sen så sa vi hejdå o fortsatte åka. Sen vid gullmars så kommer några roliga prickat som fått i sig en del, men det var trevligt med lite socialt sällskap på bussen haha. Oh dom gick av samtidigt som oss så det var ju najs.
Sen sov vi hos marre, såg på nån film när vi kom hem som va fett hemsk..med droger o en massa. Hm, sen jaa ...har haft match o kom just hem. SJUKT pinsam match säger jag bara, första matchen i serien o vi möter dom som spelar från div. 1 & vi i 3 ? funkar inte. Blev 8-1 haha, menmen..
Ska duscha o fixa mig nu iallfall sen åka till handen eller jordbro o möta tessan eller adam o fixa lite things. Bloggar nog inte mer idag. Oh om nån vill veta så kan jag knappt gå längre.. :/ . aja , puss

toodaay

Jag fick lite bråttom imorse, datan laggade o jag var tvungen o springa till bussen så nu lägger jag in bild på det jag hade på mig idag. Är hemma nu, o har haft ont i huvudet hela dagen. På lunchen så hade vi tjejer lite snack o så, kom ingen vart om jag ska vara ärlig...sen innan idrotten så kom karin,bengan o bella till vår skola, dom hade håltimmar hehe så vi träffa dom en snabbis ;) . Måste skynda mig nu, dusha o fixa mig för kvällen. Kommer inte sova hemma så bloggar mer imorrn, efter min match. puss (haha ser ut som värsta sumon...

 
leggins - cubus
tunika - Mq
sjal- gina
linne - h&m

O:

Nej , jag måste faktiskt till bussen nu.Ska hem o duscha innan jag drar ikväll så lägger in då. puss

FREDAG!

Godmorgon!
Jag tänkte hinna skriva lite nu på morgon men såg nu att klockan är liiiite mkt. Sitter o plattar håret nu lägger snart in dagens "outfit"- hah.

tränat

Jag bloggar lite till ändå, för eran skull! (a).
Oh nej, jag sa inte att jag skulle radera bloggen, utan att JAG skulle sluta blogga. Får se hur det blir med det.Tränade iaf,gick riktigt bra idag, förutom min störda fot som är ganska så misshandlad just nu hehe....sen efter träningen så stod ja frida o sophie o snacka så gick hem för en halvtimma sen o det var seriöst sjuuuukt kallt! Oh på vägen så kommer rasmus o oskar på moppe haha o vi liftade men det gick inge vidare . Sen när sophie skulle gå sin väg så kommer han igen oh skjussar hem henne men inte mig! :/ haha nämen jag sa faktiskt att jag ville gå, det är riktigt nice ibland. Ska duscha nu o sen ringa X o försöka fatta varför människan är så sjukt sur...sen ska jag försöka sova. Bloggar nog inte alls imorrn, men godnatt

hehe..

Karin is back in busniess, hihi jag orkar bara skriva ibland och jag skulle döda emma om hon radera den här bloggen det vet hon! aja iaf tisdags var det as chill i skolan vi hade stört kul på idrotten sen stog jag och snacka med burre sonny natta salle och ortman i centrum ett tag sen mötte jag julia vi drog till alle sen till ip spelade fotboll med angelika och josse och dom i deras klass sen kom david markus och höglund och vi drog till fornuddsparekn och spelade då kom min vanessa jull och frida också trevligttrevligt! inget hände igår bara skola. idag var jag i stan med Mille och Lina och hahahah fan vad kul vi hade jag dunkade milles huve i buss rutan haha (inte hårt) ni fattar inte men sen så sprutade Lina perfym i mitt ansikte hahahahha seriöst och vi tappa bort lina hela tiden haha.. imorn ska vi iallafall ses efet skolan sen ska dom träna och jag kolla sen till M & äta sen ut träffa Sebbe & Sebbe antar jag sen sova hos Lina pusssssssssss!!
Love K



JAG ÄLSKAR MIN KLASS HAHA!

Idag

Hemma från skolan nu , fast gick en timme tidigare , höhö....
Först så hade vi Våga Vara på mentorstiden , hate it!. Hon var seriöst helt emot mig, började säga rakt ut ba" jag vet att du röker & dricker o blabla" ..människan har varit min lärare någon vecka. Hon vet inget. Men hon är iallfall grym haha aja. Sen så hade vi Bild, gjorde min fula häståsne bild haha jag ska fota nästa gång så ni får se. Sen så SO, o idrott. På irdotten så hade vi "kondition" . Haha o min är sämst!! . Först sprang vi massa o så sen knuffa marre mig så jag slår i en träplint sak oh gör illa min tå så börjar blöda o skit...(blev stämplad på cupen ju ) så det gjorde little bit ont.
Orkade inte gå på spanskan för vi hade vikarie så de va bara onödigt . Är iallfall hemma nu, sitter med sophie i andra luren hon är på lite damphumör så ska få henne glad nu. Har träning om någon timma, så bloggar imorgon, eller efter den.

Funderar på att sluta blogga helt...vad tycker ni?

blev något enkelt,


jeans thigts- bikbok
kofta- cubus
tunika- gina
armband- gina

home

Och jag blev faktiskt hemma idag. ska sätta mig i solen nu...puss :)

-

Om du bara kunde förstå....


<3

NÅGON SOM VILL GÅ PÅ DERBY'T MED MIG ? DIF-BAJEN?! :)


SKA BLI BÄTTRE MED BILDER!

Jag älskar o träna! Eller iallfall efteråt,  när man känner att man tränat, asnajs! :).

Jag missade bussen till träningen så pappa fick skjussa mig o sophie haha lite mobbat men så blev det, han hämtade även oss (a). Nu är jag hemma , min pappa o bror sitter klistrade framför tvn o ser på matchen samtidigt som han skriker att jag ska ta min sömntablet nu...hallo ska jag somna i duschen lr?!. No no. Ska duscha nu iallfall, sen småfixa lite, ta fram lite kläder för imorrn så jag kan sova liiiiite längre , sen sova. I need to sova.

Imorgon så har vi "elevens val" igen ( ni vet när danni hade ansiktsmasken...remember?). Jo, det har vi imorgon igen, fast vi ska måla skiten . Jag vill vara hemma men får se om jag lyckas med det haha. Efter det så ska jag nog va med tessan, tror vi ska till stan eller något sånt . Oh jaa..så mycket mer har inte hänt.

sorry

- hehe ledsen för igår, men det var veerkligen inte min dag!

Sitter nu o "pluggar" . Dagen har vell varit precis som igår, det mesta har gått fel. Fanns en kul grej idag o det var o träffa danni igen, saknat henne!. Sen så jaa inte så mycket mer, har träning om någon timma oh efter det så är jag antagligen död eftersom min tå är....blå!. Inget mer om det nu haha puss

bye

-jag är på sämsta möjliga humör o nu drar jag härifrån...puss

CUP

Jag sa ju att jag skulle upp tidigt, oh här sitter jag!

Igår så blev det inget mer bloggande på kvällen men var helt slut när jag kom hem. Jag var lite småsur hemma så jag åkte hem till marre o vi snackade en massa o sen vid 9-10 så skulle hon träffa alvin så jag drog med henne till gullmars o väntade på min buss tbx hem. Oh vid Norra så satt josse,malin o amanda :) .
Sen vid Masten så ser jag fredde som är helt lost vid 2 fyllon haha så jag gick av o han hade tydligen försökt hitta hem till mig vilket är omöjligt säger alla?! (det är skitlätt). Iaf, så gick han med mig nästan hela vägen hem o sen jaa så såg jag på nån film o somnade. Nu är jag illallfall vaken, om ca 10 min så ska pappsen skjussa mig till färgaffären.

Cup hela dagen, bloggar KANSKE sen. puss

haha förlåt, igen (aa)

jag har inte tid att skriva hela tiden så det blir såhär: i fredags efter middagen hos vanessa så mötte vi alla i strand men sen tillbaka till centrum och gick till camilla och hämta portnyklarna för vi skulle sova där, sen så åkte jag vanessa och Sebbe runt och hade seriöst stört kul vi var ÖVERALLT haha slutade hos hagbo hahah? sen gick vi och mötte angelika och julia och drog hem runt 1 till camilla och Frejas katter älskade mig hihi! sen dagen efter väcker nessan mig och vi ska till alby med deras släckt sen drog jag hem vid 3 robin skutsa oss, sen leta jag påskägg haha (aa) senare på kvällen mötte jag och vanessa anna & sandra och drog till hästas med angelika julia billy johan jacob och steffanie kom senare också! idag vakna jag halv tre hehe.. sen kom nessan och familjen vi käka så mycket! sen drog vi till strandbadet och myyyyste med alla, nu är jag hemma ska ringa ett samtal sen sova :) puss Love K



Jag älskar dig bästavän!


bildr

Har legat ute i solen hur länge som helst nu o gud så skönt det är! men sen försvann den o det blåste något så gick in igen. Ska duscha o fixa mig nu sen åkte till fredde o kommer nog vara där hela kvällen, blir nte så sent eftersom jag har cup halv 9 imorrn !. Lägger iaf in lite onödiga bilder nu från igår o när tessan & jag va ute 1 dygn....-.-

       
1&2 : M&T
3: bussluff
4: klockan va 5 i stan -.-
5: M
6: hhaha nån snubbe som rita min älskade svamp :)
7: jag har nog dödat 1 miljon paddor den här helgen...förlåt :$.

kan inte lägga in andra bilder av några anledningar menmen , :)

jag blir sjuk så lätt!

som rubriken säger, jag är sjuk! & en massa annat....

Igår så kom tessan hem till mig haha hon hade cyklat så jag garvade lite (a). Sen så fixade vi allting o väntade på 24;an o jag försökte va smart för vi behövde fixa en sak för kvällen så då sitter karin o nåra till på bussen o sen gick vi av vid shell o sen på fornuddsbussen igen. Men vi gjorde inte som vi bestämde direkt...sen mötte vi marre o hon va lite sur för jag ändrat mig vart hon skulle gå så hon hade fått gå fram o tillbaka typ 5 gånger haha. Jag berättar inte så mycket mer om kvällen här men vi sov hos marre tillslut, eller jag somnade runt 6 imorse. Oh fixade mig o åkte hem, hade tänkt o bara hämta pengar o åka o pierca mig men nej, jag får inte dra ut o jag har feber & annan skit. Dessutom så har jag fotbollscup imorgon, hela dagen! LYCKAT?!   puss


grillkväll (:

Hemma igen o känner mig lite stressad nu va...
Åkte hem till marre förut o vi har mest bara tagit de chill, har ringt runt tll typ 70 pers haha o ja...lite misslyckat.
Sen nu när jag skulle gå till bussen så ringer karin (timiing!) så vi möttes en snabbis o snackade lite snabbt, trevligt!
sen så jaa...nu är jag hemma. Ska fixa mig o packa ihop min väska, sover borta ikväll. puss

uttråkad? (:

oops

Godmorgon!
Jag måste ha varit lite trött igår, jag hade ställt mitt alarm halv 7 för jag trodde det var skola imorrn? haha så jag har varit uppe ett tag....

Har suttit ute i solen, det är så sjukt skönt!.Funderar på att gå ut o springa men jag tar det nog imorrn ist. Ska dushca nu, fixa mig sen träffa en kompis o sen vänta på att tessan är klar. Inget mer bloggande idag, puss

saknar

grillning på G

Tillslut så kom Tessan hem till mig, wiiho!. Vi gick ut lite snabbt som hon kom haha o vi satte oss o snacka om gårdagen, haha oh båda va ganska trötta igår. Sen så gick vi tillbaka till mig, hämtade hennes saker o jag var så snäll som gick med henne nästan hela vägen hem. Sen vände jag o gick tillbaks till mig höhö. Ska börja fixa mig nu, måste käka hemma typ för pappsen inviger nog grillen ikväll , jippi -,-. Sen så ska jag träffa dom jag va med igår o några till som jag inte vet vilka det är haah. Bloggas när jag kommer hem om ja sover hemma. Ha en trevlig kväll!

saknar dig..

Maxi

Jag åkte till Maxi med mamma eller min syster körde och vi hämtade upp Lollo också men mamma tog över i handen och dom hoppade av, jag och mamma åkte till maxi och handlade en massa köpte ett läppglans som jag har hundra stycken likadana vet inte varför jag gör det haha, ni vet sånna där rosa från isadora för typ 95 spänn haha jaja ska börja fixa mig nu puss, Love K


Hos Alice i sommras!

Vad ska ni göra ikväll då?


Jag blir så sur...

varför ska man säga något om man endå aldrig håller det. Förlåt tessan men ta åt dig haha!
Jag hade duschat, fixat mig o allt, trackat tessan på sin mobil i flera timmar o hon vägrar svara...(emma blir sur...).Sen svarar hon o tror allt e frid & gör dessutom 700smilisar som jag HATAR (a) , haha fan heller...Sen så skriver hon "ska vi träffas?" , "NEJ?!, jag har bara suttit o väntat halva dagen på att du ska lyfta på din mobil!".okej, nu har jag fått tag på henne iallfall, hon är kvar hos Allehs kusin eller vem det nu var o det är bäst att hon är här inom nån timme...annars blir inte jag glad , höhö. Någon som orkar åka med mig till handen...måste dit , nu!

förlåt, nu ska jag bli glad, det är påsk & fredag fan! :)

Mitt & mammas samtal innan vi skulle sova:

Mamma säger något som jag inte fattar (?)

Jag: va?
Mamma: Du är ju förfan dummare än tåget.. -.-
Jag: URSÄKTA?!
Mamma: & du har ju ändå rälsen inne!
Jag:*blir sur och börjar kasta vatten på henne så hon inte kan spotta ut sitt rengöringsgrej i handfatet*
Mamma: *spottar allt i mitt ansikte*
Båda: HAHAHHAHAHAHAHHA

hahhaha så gör vi här hemma!
min mamma är inte som alla andras hon är lite muppig av sig :)


Gormorgon!

titta vilket fint väder det är idag! jag vaknade precis av att Emma tycker att jag ska träffa henne men jag var för trött haha.. men ska fixa lite saker nu sen aknske jag hinner träffa dig emma,

Dagens planer:
* Fixa en sak (aa)
* Duscha & fixa mig
*kankse möta Emma?
* Till familjen viklund med min familj för att äta middag
* kankse utgång med vanessa får se hur det blir med det!


GLAD PÅSK!


I love you

wrong

Haha oj, jag läste karins inlägg "HAHAHA Emma!" . Haha fett taskigt , nämen jag kanske överdrev lite men sitter man ute ett dygn så känns det som år! oh de va fan du som ringde mig karin ! . Så nu vet ni det som behövs, mooooot duschen, puss

Idag ...

  • Duscha
  • fixa mig & ringa tessan
  • gå till tessan ?
  • åka ........ och möta ......
  • stan
  • farsta (om vi hinner hämta skorna jag vill ha!)
  • sola
  • hem & fixa oss
  • yes- mer säger jag inte :) puss

solen är tillbaka!

Godmorgon! Min morgon har vart super hittils förutom att jag vaknat med näsblod....  -.- . Beror nog mesta dels på att jag inte får någon sömn. Dags för tabletterna igen då...

Igår så var det skitmysigt . Jag mötte Denise vid Norra o sen kom kim, fredde anton tobbe dit också. Vi gick till Fredde för ingen pallade dra sig mot värmdö eller till anton haha. Oh sen hyrde vi 2 filmer, oh jag kommer inte ens ihåg vad dom heter men det var en skräckfilm , något om typ "tandläkaren" javene,, men den va skitäcklig. Jaa, men de va chill. Drog hem lite senare o jag lyckades igen! (: .

puss


juste hahahahaha årets skämt: ALICE!

i måndags på time:
Alice och ada är jätte hungriga så dom går till Time för att hitta något att smaska på!
Alice går fram till kassan...
A: En stor fet korv!
Han i kassan:*kollar konstigt på henne* vi har tyvärr inte korv..?
A: jag som ville smaska på en fet korv.....!
Han i kassan:*garvar och kollar väldigt konstigt på henne*


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAAH när jag hörde det här, ni vet inte hur mycket jag garva bara kul för folk med humor! Alice gumman du får oss alltid att garva haha.. (aa)

torsdags kvällen

vi åkte till C och väntade på alla sen när alice ada och frida kom så gick vi till kyrkan och satte oss och myste och snacka lite sen så fick vi flipp och skulle till alby och frida trodde bussen gick 20 över haha och klockan var 20 över så alla springer som galningar och blir skit glada över att vi hann fram men den gick 37.. haha fick ju iallafall bort några kilon haha! sen kom jeppe krille jeppe andre och fille typ som joinade oss till alby inte norberg och krille då för dom skulle på bio hehe, juste cassi blidell och jossi kom också sen! men vi han ner i 20 min sen drog jag a&a och andre din bög jag sa döda dig, men iallafall fick ada ryck och sa att bussen gick om 4 min så vi springer & springer & springer och jag säger att det står på min mobil att den går om 8?? men nej den ska gå om 4 säger ada så vi springer igen och igen och fortsätter och dööör när vi kommer fram gör alla haha, då fick vi vänta på bussen i tio min seriöst det där gänget måste tycka att vi ska banta eller ngt haha! sen gick vi till time handla lite sen flummade seriöst jag ada och alice sönder och alla trodde vi var dumma i huvet menmen, sen kom janken thai ortman basse & daniel ELMAN (emmas brorsa) haha jag fattade ingenting vad han gjorde där men han var typ med dom haha skuuumt! sen åkte jag hem min mamma mötte mig och vi kollade på film och åt jordgubbar som vi doppa i chooklad hihi! hoppas ni orkar läsa jag bryr mig inte så mkt! pusss Love K


jag och bengan i tisdags

hahaha emma!

emma överdrev lite och underdrev lite i sin lilla historia där nere :) hon flippa inte nästan sönder hon flippa sönder och försökte lifta i brandbergen och dom var inte där en timma typ en 40 min max  haha mupp du är gumman men tur att det gick bra men kankse ska skippa ********* ett tag :)? istället för att hålla mig vaken hela natten och fråga om jag kan åka till brb och hämta er med min moppe som jag får i agusti go EMMA ! haha jaja du är ju som du är ;) jag älskar dig ändå haha


tjosaaaan...

...i dosan! haha humor, men nu sitter jag hemma hos melinda med henne och lina (mille hälsar haha) vi ska snart dra till alby med alice ada frida becka kanske cassi i dont know, men jag har typ sovit hela dagen, sen ska jag typ hem runt tio elva, och äta jordgubbar med min mamma haha (aa), men ni får väll ha en bra kväll, pusspuss
Love K, M & L


hahaha lina och mille åkte pulka förut och jag kolla på haha gulliga dom ser ut va :)?

glömde...

Var i Täby, Stan och i Farsta igår också . Köpte en väska som jag lägger in bild på sen. Oh på söndag ska jag köpa tre par skor som jag hittat! Oh kanske bli att jag piercar tungan redan på söndag...vi får se. Puss ;:)

påsk (:

Oj inlägget under blev väääääääldigt långt. Förstår om ingen orkar läsa, mendet är kul o gå tillbaka o se vad som hänt haha. Blev lite happy nu för pappsen kom med ett påskägg! mohaha....blä det var äckligt när jag öppnade det -.-

hum..vaken 1 dygn -.-

Jag är alldeles för trött för o skriva! det är ju lov...
Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen...misslyckad,hemsk,skitkul...och ett rent helvete...haha.
Lite snabb förklaring, vi skulle träffa några, men det blev lite bråk & fight mellan lite olika personer (nämner inga namn). Så jag o Tessan väntade istället vid lampisaff. o småbörjade lite där,vi hade det skitmysigt med ljus o allt o sen kom ett fett seriöst snack mellan oss, det kändes endå grymt. Båda två höll fan på börja gråta...aja ('; .
Sen senare så kom David edman o nån till dit o va där en stund, min jacka höll på börja brinna också haha oh allt. Sen så drog dom o tessan o jag gick mot ale o skulle ta buss till krokodilberget o då var klockan 1 tror jag?
Dom bussnarna hade redan slutat gå..panik. Efter det så vet jag inte hur jag ska förklara det kort...
vi åkte till Svartbäcken (somnade på bussen) , blev väckta där vid slutstationen o han förklarar att inga mer bussar går o båda asgarvar går av o tittar efter nästa buss, busschaffisen kör o backar o öppnar o säger ba "hallå det går ju inga bussar!" & "jag skjussar er till brb". Så vi åkte dit. Där satt vi i TIMMAR!, det regnade o va så sjukt jäkla kallt!. Inga bussar gick o tessans mobil var död, ingen med moppe kunde hämta oss o vi va rent ut sagt fast i brb. Hemskt. Sen vid 3 kanske så kommer en buss mot Handenterminalen o när vi e där så skulle inte pendeln börja gå förens vid kvart över 5. Och vi var tvugna o va ute hela jäkla natten/morgonen, för vi kunde inte komma hem till någon av oss.....
Sen så tog vi ist en buss mot Sergels torg?! haha o så åker vi förbi där vid Vega, vid Vegabaren o båda kom på att dom stänger vid 5 så vi gick dit o åt lite nattkäk o de va skitpinsamt där när han stod o fråga ut oss menmen sen vänta vi på nästa sergels buss o båda halvsov där, sen väcker chaffisen oss igen vid slutstation o han var skitgrinig? . Oh det var sjukt läskigt där inne i stan så vi började gå mot plattan , till tuben o allt var stängt. Så vi gick till bussarna igen o fick vänta där skitlänge o klockan var runt 4-5 då...o det kom fram säkert 20 pers till oss som var helt jäkla borta o läskiga. Oh en snubbe kom bakom oss vid en spegel o ba "förlåt för jag satte på er o blablbal..ska vi dela spegel?!" haha skitskum. Sen så gick äntligen en buss mot handen igen o jag frös sönder , höll på o jag vet inte vad.
När vi va i handen så var klockan halv 6 tror jag så vi gick till Pendeln, satte oss på den som gick mot Bålsta, fråga inte varför men vi ville sova o åka långt. Tessan somnade på dirr o jag låg vaken o skaka sönder för jag frös o allt. Sen så åkte vi lite väl långt o hamnade vid slutstationen haha....på andra sidan spåret stod det liksom "örebro,Västerås" . Oh vi gick ut från spärren o sen in igen, då gick det inte o en irreterande gubbe börjar bråka med oss o säger att vi måste betala 24 kr var o vi var helt jäkla panka då...-.-. Men vi övertala han o åkte mot handen igen men självklart så vaknade båda precis när dom stänger dörrarna vid handen o vi åker till Jordbro, tar bussen till brb o sen till Tessan.

Sen har vi nog mest sovit, snackat o färgat min utväxt. Är hemma nu, ska sova en timma, fixa mig o dra hem till Denise, fiiiiilmkvääll med hela folket :) . Btw, skittråkigt inlägg men var tvungen o bara skriva det, jag har fan nästan dött inatt haha. Har säkert glömt o skriva någon av bussarna o allt men kommer inte ihåg, sen så var karin o sofia jättesnälla som orkade snacka med mig igår när jag nästan fick seriös panik...

stan

Hinner inte skriva mer än att tessan är här nu o vi ska till stan, nås på mobilen! puss

rubrik (?)

igår blev det lite ändrade planer vi försökte kolla på en film men det bara fucka upp, sen kom Angelika Julia deras kusin Fredrik och hans kompis vi hade lite trevligt med dom, vi sov SÅ trångt! ikväll ska vi vara gamla nybodaflikksen och äta rostbiff och potatissallad i alby och kankse fixa ngt som typ jordgubbar med choklad fast ngt annat smarrigt hehe men bilder kommer efter kvällen puss på er!
Love K
 
Morgon i spanien haha

Tisdag

det jag nyss la in skrev jag igårkväll, men nu är jag hos vanessa vi ska ha chillkväll och hyra film och sånt myys, jag ness & bengi. bengan har precis sminkat mig fett coolt men annars har vi myys kläder på oss hihi! nu ska vi hyra film haha myys, puss på er <3

förlåt hehe(aa)

Jag orkar bara skriva ibland men ni som nu läser får stå ut med det för måste skriva av sig ibland och Emma du raderar inte den här också :O? men iallafall min helg och måndag för den som vill läsa kommer här :)

Fredag: skola sen efter går jag och andre en liten "promenad" hahahah sen möter jag nessan bella bengan och angelika i centrum dom har köpt vindruvor vi sätter oss på berget vid kyrkan och fikar sen eftert det åker jag och bella till haninge jag köpter ett par skor (rosa slip in skor you know från stadium som jag visa förut) sen åker vi till centrum väntar på nessan och hem till bella äter nudlar och köttbullar haha? sen mot västerhaninge och är hos bellas golf kompis skit trevligt ;)

Lördag: slapp morgon drog till nessan vid 4 och mötte hela släckten haha sen så kom emeline och danni också så vi drog mot centrum och skulle köpa nylonsturmpbyxor ni vet men vi kommer fram vid 7 och det är stängt haha smartskaft (aa) sen åker vi till bengan äter fixar oss och mot alby möter alla trevligt männsikor men det blev lite tråkigt också för bråkade som fan med burre men det löste sig men sen drog vi till johan och simon sen hemmååt mot bengan! och käka chips snacka och sen somna hihi!

Söndag: vakna upp slappa i typ två timmar sen hämtade maili oss och vi åkte till nessan jag och nessan, åt pannkakor med mer släkt haha sen så fixade ness och angelika för dom skulle på bio med sina små kusiner så när dom drog gick jag och julia (extra barnen i familjen viklund hehe..) på promenad och snacka lite sen hem och sega hela kvällen hade as ont i huvet och så!

Måndag: vakna imorse av ronjas sms då bestämde vi att vi skulle till stan så gick upp och fixa mig (halv 12?!?!? min syster trodde jag hade slagit i huvet lr ngt haha?) sen åkte vi dit snacka lite gick runt i affärer fika och hade det myys sen kom emeline och danni och joina oss vi kollade ännu mer i affärer och jag köpte ett par rosa pumps verkligen barbie skor hihi älskar dom men sen åkte vi till centrum handlade energidryck och noblesseask för dom hade inga jordgubbar, sen kom johan simon pooyan och wille också treevligt! sen hem till ronja åt sen till alby en snabbis sen så drog vi hem och jag var gullig och väntade med vickoz vid gudö på jeppe och gänget gud vad jag är snäll hihi!

ska snart sova sen imorn ska jag jobba lite pengar hihi! sen på kvällen så blir det nog Mille & Lina tror jag puuusss!
(bilder kommer)



(a)

Någon som vill se Fast and furios med mig på bio i veckan?. Älskar dom, fast filmer brukar bli sämre när dom gör fortsättningar....


Varför ska allt vara så svårt?

.

Täby day

Har skitbråttom nu men tänkte lägga ner lite av min lediga tid på bloggen. Tessan sov hos mig igår, o vi hade de skitmysigt, va ute o sen gick vi hem o frös sönder o såg på ballar av stål , klockrent!.
Sen så låg ja o smsa med X tills 5-6 imorse så var något död när jag skulle upp vid 8 haha. Vi fixade oss o drog oss in mot slussen...jag åkte till Täby o har jobbat där typ hela dagen. Sen fick jag skjuss till Täby C och då ringde Robin mig haha o ba " jaaa ser dig!..." jag blev skiträdd för han o hans kompisar stod o as garva. Men så var jag med dom en timma typ medans jag vänta på tessan. Det var skitlänge sen jag träffa han o sen så stod hans kompis o klängde på mig , skitjobbig så jag sa att jag skulle dra haha.  Oh allt verkligen, allt sket sig med det, jag väntade på tessan UTE i minst  4 timmar! fattar ni?! . Kallt!!. Sen skämde jag ut mig för en kille som fråga om tändare...haha men kan inte säga det här varför men jaa . Sen var jag på sämst humör för tessan svara inte, o 20 kr hade dragits från min mobil från ingenting? oh så tog jag rosslagsbanan till tekniska o vänta på tessan i en halvtimma o sen kom hon o då åkte vi till gullmars. Jaa, sen åkte båda hem till sig, nu är jag hemma. Ska snacka lite med pappa sen hoppa in i duschen för jag har ingen känsel fryser skit mycket o sen måste jag fixa mig för kvällen. Ska till Värmdö eller rudan det beror på vad klockan är när jag är klar...men ett tips för alla som ska ut ikväll/nu....Det kommer bli "värsta ovädret" haha , enligt min pappa dåra. :) .

Alltid, oavsett . <3

btw, ingen har väll missat att Djurgården har sin premiär match?! .Har varit lite sur idag för jag inte kunde gå på den o sen blev det värre när min brorsa står i dörren o säger att han ska dit ...gah. Aja , nästa....jag kommer vara där! :).

jag önskar att jag kunde förstå...


längtar

Nu har jag bestämt mig. Jag piercar tungan om ca 1 månad. Nu kommer det bli av iallfall, promise! :)

hallonsoda

Dagen blev inte som planerad, som vanligt haha. Jag gick o mötte tessan förut iallfall o de va skitvarmt ute så vi va ute o tog de chill, hennes träning skulle börja 2 timmar senare så vi hann inte åka till stan idag. Vi gick sen till konsum, köpte hallonsoda, oooh gosh va det kändes som sommar, jag har saknat det!. Sen så gick vi runt lite, snackade o så som vanligt. Oh sen ringde min pappa o drev med oss o sa att tessans pappa va skitlack o allting, självklart glömde han säga att han drev så jag gick runt skitorolig haha. Tessan åkte iaf på träning o jag fick ett trevligt litet samtal med danni. Hoppas jag kommer hinna träffa henne snart, de måste vi. Jag gick iallfall hem, fixade mig o drog till gullmars o träffa simon o viktor. Dom va skitbakis så jag pallade inte va kvar så nu är jag hemma igen! . Tessan har tränat nu o kommer hit snart, tror vi ska till rudan ikväll, inte helt säkert. puss

see yaa


'Får bli något enkelt för jag hittar nästan ingenting utav mina kläder nu. (allt ligger överallt sen vi bytte rum). Tessan sover här inatt dessutom, o imorrn bitti åker jag till Täby som sagt. Mot stan nu iallfall, ska kika lite på några sommarskor..kanske ballerina, o ett par pumps! love it. btw, haha har inge smink på bilden så bjuder bara på halva...
 
thigts- hm
midjekjol- gina
t-shirt- gina
väska - no ide
armband- gina

city

Jag o tessan skulle nog kunna ta förstaplatsen som sveriges segaste...
Nu, nu väntar jag bara på att båda ska bli klara, vi ska som sagt till stan. Så sjukt najs väder också!
Jag funderar på hur jag ska göra med piercingen, alltså i tungan....idag..söndag,senare...? hm...

slänger in en bild på hur jag ser ut idag också , snart :) puss

Ska träffa tessan nu, puss



Täby

Imorgon ska jag till Täby, ska vara där runt 11 så måste åkte vid 9-halv 10 . Kommer inte blogga alls imorrn eftersom jag kommer hem på kvällen o ska ut efterdet så uppdaterar mer på onsdag! :)

danni älskling<3


Nu kommer ..helgen höh

Nu har jag tid! fast nu kommer jag inte på vad jag gjort i helgen...

Jag har ilte hjärnsläpp just nu. I lördags så träffa vi lite folk, marre va med oss till 1-2 tror jag o tessan sov hos mig. Vi skulle åkte till krokodilberget med det blev aldrig av för allt va skitsegt. Vid 3 så färgade jag tessans hår haha för vi va lite hyper. Först utväxten, o de behöver vi inte snacka om haha....sen fick hon ryck o ville göra underhåret brunt, ist för mörka slingor...så jag gjorde underhåret på henne. Först såg det lila ut, sen skitsnygg brun...men när man sköljer ur försvinner ju självklart 80%, så nu syns det knappt att det är färgat.
  


Oh i söndags, gick vi upp skittidigt!. Var uppe runt 9, fixade oss oh åkte till IP. "mitt lag hade match" . Vi gick bara dit, lämnade foto o gick till kumla. Väntade på handen bussen (vi var där i lördags också tror jag?). Oh vi köpte då nya hårfärger, lite kläder o sånt, sen när vi var på Cubus så hände det lite saker som jag INTE tar upp här. Ehm, sen träffade vi adde, adam o nåra till bara snabbt o jag tog bussen hem. Sen tog ja bara de lungt igår, träffade Felix en stund o ja ja har vell mest fixat i mitt nya rum o så :) .
 
min tröja som någon förstörde...haah

hemskt..

Kom hem för en liten stund sen o ska fixa mig o dra till stan snart så hinner inte skriva något om helgen, tyvär.
Jag kommer knappt ha tid för bloggning numera, så får prata ihop mig med karin om vad vi ska göra, för vi skriver knappt någonting längre, o speciellt inte på lovet!. Ikväll så ska jag iallfall träffa lite trevligt folk, kommer nog bli ganska lungt eftersom allt som hände i fredags osv. Man kan vell säga att alla inte är på topp, men det förstår man. Ni får ha det så bra, pusspuss


Jag glömde säga att...

Igår , när jag var hos marre...då ringde min pappa mig! ( so?) . Men han berättade att jag ÄNTLIGEN ska få byta rum. Så nu har jag redan börjat fixa en massa, jag ska få hans rum, min brorsa ska få mitt o sen ska vi bygga om lite senare så får pappsen min brors rum. Jag är iallfall skitglad, tänkte bara säga det, hih .

Sen så ska jag färga håret idag/imorgon , slingor o min utväxt! bilder kommer.


stressad

Det blev inget bloggande alls igår, men hade ingen tid för det, haha. Skolan va helt vanlig förutom att vi fick sluta en timme tidigare, alla fick reda på sina sv-prov förutom jag hehe som inte ens gjort det! menmen, alla fick gå.
Jag gjorde Sophie o danni sällskap till ale, o satt o snacka med dom tills deras buss kom , sen gick jag hem till marre o jag skulle bara lämna en tröja o lite sånt först men jag bleev kvar där vi vi satt o snackade hur länge som helst haha!.
Iallall, när klockan var typ 8 så kom jag på att jag skulle vara på gullmars vid 9, så jag fick liiite bråttom. Marre följde med mig till Kumla så kunde jag ta bussen hem o jag fick fixa mig skitsnabbt o blev klar runt 10? bra planerat va?.
Denise o Sofia kom iallfall hem till mig o så kom viktor o skjussa oss till gullmars o vi skulle egentligen åkt till täby men det blev lite för sent så vi drog till 3 olika fester för allt va helt kaos igår. Min mobil dog också runt 1? o sen vid 3 så försvann den, jag trodde någon tagit den o min mobil är seriöst nästan som min bästavän ( tönt) men jag har den i handen jämt...så jag fick lite panik. Men när vi skulle dra så sprang nån random kille efter o hade den , skitsnällt :).
Sov faktiskt hemma o vi behöver inte snacka om här när jag kom hem men sjukt nog så vaknade jag 10?!.
Ska ta en dusch, fixa mig o sen dra o möta tessan. Handen ska vi till nu , sen stan tror jag, kvällen är lite osäker fortf men tror jag kommer hinna blogga innan dess, ha en trevlig dag , puss

skola imorn!

Imorn blir det skola igen var nog bra att vila upp sig lite men har legat och kollat på världens bästa film för 1000000ade gången raise your voice såklart haha och druckit smootihe men nu ska jag ta nån alvedon sen lägga mig! klockan är tio! DUKTIGA JAG! eeehm haha men imorn på kvällen ska jag träffa vanessa och bella troor jag iaf pusspuss godnatt!
Love K


Bloggar endå...

Ja, det var en skön träning. Inte så jobbig men eftersom jag varit sjuk så länge så kändes det ju bra. Lite kallt bara haha.
Efter träningen så skämmer jag ut mig något ! , för A-laget...haha men det ska vi inte ta upp här. Ska ta en lååång varm dusch nu o försöka fatta varför två personer är sura på mig, inte lätt :S .

Imorgon så är det vanlig skola, lovar att jag är sjuk imorgon men men. Ska nog ändå till Täby imorrn o träffa Robin, sen blir det nog fest där på kvällen, så jaa bloggar nog inte alls mer förens på Lördag! . Ni får ha det så bra, pusspuss

navelpiercing?

Någon som vet om det är jättestor infektionsrisk om man piercar naveln o badar i "cloor-vatten" innan tiden dom säger att man får?


soligt wie

Dagen började med att jag hade prov direkt på morgonen, haha o för att göra karin ännu mer irreterad så blev jag också godkänd på mitt matteprov! :D. Nämen , hon särhjälpte mig hela tiden...hehe. Sen så hade vi bild , tiden gick skitsnabbt.
Sen så hade vi lunch o No, fast det var bara tjejerna. Oh vi hade sexualkunskap haha fyfan så jävla fult allting. Man vill ju inte direkt veta något om hennes förhållande....nänä. Efter det så åkte alla oh simma, jag o några till var inte med så vi fick dra hem. Sophie gjorde mig sällskap till brb o vi solade 20 min. Allt gick skitsegt efter det med buss o allt, o det är så sjukt najs väder ute! lite för varmt om man har tjocka kläder då, mendet är skönt att vår/sommarn börjar komma.
Är hemma nu, ska äta lite o fixa mig för jag har träning 7, skriver inte mer ikväll för är hemma 9 lr halv 10 o kommer va trött så , godnatt! :)

IG...

Pratar med Bella nu för både hon och jag fick ig på matte provet fast vi var dom ända som inte fuska båda typ lacka sönde rnär vi fick smset av ronja , bella jag & marti fick ig men shoooooooooooore alla andra fuska haha sry men jag kan faktiskt matte och jag fick ju hjälpa alla med det svåraste :O? hahah fett sur jag är.............


Love ett argt K haha..

Sick..

Sådär nu var man sjuk igen eller jag vet inte vad det är för jag har så jävla ont i huvet verkligen hela tiden så idag så tog jag en alvedon och somnade om och tänkte vara hemma och vila men det går ju inte bort för fan.. jaja imorn går jag nog till skolan det blir inte bättre av att jag är hemma liksom tar det nog lungt med tjejerna på kvällen sen på lördag ska vi fira Bengan älskling! men nog om vad som händer ska berätta om igår!

börjar med att möta Bella sen går vi in tillsammans och fixar oss sen är det basket och vi var säämst haha! men kul hade vi iallafall och det är ju viktigast hihi, sen så när man hade spelat 4 matcher tror jag det var så gick vi till lunchen dom åt för det var fisk haha..  usch! men sen skulle vi igenom centrum med allt hahaha vi hade så kul jag dennis & viffel skulle ner för rulltrappan med hela båren och vi fick in halva sen så fastnade den och V gick där framme och trampa & trampa för rulltrappan rullade ju liksom hahahahha det var så kul! sen så fick vi ner den tillslut och jag svär ALLA gubbar rå glodde var faktiskt rädd haha.. men sen så var det ju ishallen där gick det lite sisådär (aa) men sen var det massa finaler och sånt i hockyn sen mot nyboda för basket finaler, och samma sak i rulltrappan igen fast nu var det jag som gick där framme med klackskor också hahah så kul ni fattar verkligen inte! men sen så var det finlaer och prisutdelning och jag vann i år igen wiihi! vi vann utklädningen, och en till tabbe där asso man får en cola var sen massa godis och vi skulle ta kort jag jag började as garva och tar handen framför munnen bella skulle då ta ner min arm fast slår till colan så den åker i barken och får massa bucklor :( sen när vi ska upp på läcktarn igen så ramlar jag på en bänk och ligger där helt handikappad haha.. och HELA idrottsklass garva åt mig.. från 6an tll 9an haha.. jaja!

lång inlägg (aa) sen åkte jag till Nacka Forum med Ronja myyspyys


bilder:

Där försökte vi få ner båren haha,

bengan haha, sötnos

Bella älskling

felix var elvis

Jesper haha mupp

mickis catwoman, licke sumobrottare hahaha!

Just maried, Nicke & Simon hahahahahha!

Nicke och gänget hahahah kolla nicke!

Skor som ronja köpte som jag med ska köpa!

tog bilder från ronja och sara tror jag det var, stört underbar dag!
Love K

förlåt...


vi är så gulliga mot varandra

Sitter i köket o gör lite spanska nu. Haha ja oh min ena brorsa har vårat oseriösa snack som vanligt haha jag garvar sönder! det är så tråkigt att det blir kul, vi gör allt för tracka varandra! :).

han: är du inte hungrig?
jag: Nej haha
han: nee kanske för att du tryckt i dig en massa snickers hela kvällen
jag: Hahaha tönt jag tål inte ens nötter!
han: aha, haha e de därför du har utslag i hela ansiktet?
jag: ....ttyst.

haha visst är vi snälla mot varann? nee nu ska jag plugga. puss


Slöjden

Jag måste komma på en sak till o göra på slöjden för att nå målen. Någon som kommer på något ruuuligt jag kan göra? ( har redan gjort det man måste, "förkläde & vantar.." ) . Så ge mig tips nu!


Tillbaka!

Jag är hemma igen, oh jag lever!
Påvägen dit var jag skitnervös haha så det gjorde att min dåliga sida kom fram o jag dampade lite på min far, förlåt.
Sen när vi kom dit så va de ganska chill, min nya mentor o grymt mycket bättre än min förra. Hon verkar ha lite vett i skallen iaf, o jaa, det känns mycket bättre allting justnu. Jag tror det kommer gå bättre, bara jag vill o försöker.Ska gå ner nu o in på pappas data istället, men, inte för att blogga! Nej, jag ska plugga. Spanska.Fick mig en liten chock när jag läste igenom kommentarerna på pappret om mig...iaf i Idrott,Engelska o Spanskan.



hate it.

Nu har jag bara sminkat mig litesnabbt, det får bli mjukisar o en t-shirt från gina, enkelt. Ska ju på utvecklingssamtal...Önska mig lycka till!


Se på klockan!

Jaa, jag har inte somnat än...jag kan inte . Jag kände mig skittrött igår o allt men sen så gick det inte. Jag bara ligger o tänker på allting så både jag o min brorsa har varit uppe hela natten haha, inte så bra. Det blir också en hemmadag för båda oss, han är nog trött o jag har blivit sjuk IGEN. Eller jag vet nte om jag ens blev frisk. Tyvär så slipper jag inte utvecklingssamtalet, men jag behöver iallafall inte gå på hälsokontroll just idag hos skolsyster mohaha.
Kommer blogga senare för behöver fan sova nu! godnatt!

RSS 2.0