förlåt

Någon skrev att jag borde skriva oftare men liksom jag har inte tid haha.. försöker så mycket jag kan men ska försöka hinna skriva två per dag eller ngt? mendå får ni säga vad ni vill läsa nu blir det iallafall min dag!

Skolan var riktigt slö idrotten fick jag damp på Linus som har blivit helt störd och kommentaren jag fick tillbaka var "SKA JAG SLÅ IN PANNBENET PÅ DIG ELLER?!" jag sa bara till han att göra det om han nu vågade haha fast det gjorde han inte det tyckte jag var kul hihih! sen när vi byter om och så, så går brandlarmet jag skyndar mig som en idiot springer ut haha! sen ägga vi bengan sen omt stan med Bella vi köpte as coola dräkter och käka lite, sen skulle hon dra då stannade jag med Angelica, Sara & Mickis och hade kul haha, sen åkte jag och mötte angelika sen mot gymmet sen fick vi köra hem i regnet usch inget vidare! min dag dårå!

GRATTIS BENGAN ÄLSKLING !
(bilder kommer imorn förlåt har inte tid nu<3)
Love K.


Älskar dig hoppas du haft en bra dag för nu är du en stor flicka!

Hej jag kommer dö imorgon

Jaa! Jag har utvecklingssamtal! Ett utav de värsta jag vet, helt seriöst. Det är läskigt o hela skiten, bara hemskthemskt. Oh jag vet redan att det jag kommer ha imornn är det värsta som jag kommer ha haft....aja, jag överlever nog, eller det märker ni. haha.


Tisdag

Jaa, roligt oh höra om en till skoldag? Jag berättar ändå för er som har tråkigt...

Försov mig imorse, eller jag znoooza runt 40 gånger tills jag knappt orkade trycka på knappen så jag började fixa mig istället. Hann med tidiga också. I skolan hände inte så mycket, har haft Spanska, jobbade på den lektionen för första gånger , ganska nöjd med det. Sen på matten så satt vi oh snackade hela lektionen haha , det blev bara så o efter så fick jag stanna kvar ensam o prata med min mentor. Blev lite irreterad efter det så danni va lite gullig o sa att vi skulle gå o sätta oss o snacka. Så ja, det gjorde vi, sen satt vi ute på lunchen o självklart kommer sjuttio lärare o dampar o säger att man röker bara för man sitter där? seriöst dom är hjärntvättade eller något...
Oh efter det hade vi slöjd, jag har börjat på vante nr 2! o ja, stugan så satt vi mest o filmade lilldanne med hans mooves haha o ja o sophie gick på omprovstiden, gjorde bara hk;n.

Efter skolan så ville jag sola så drog med mig S&M o fick sällskap. Sen så träffade vi tessan nån timma o satt o snacka...eller vi var överflumm så det blev aldrig något seriöst..haha o det var några killar som stod o glodde i 1 timme typ sen kör dom till oss o försöker få oss o åka med o skit men det får bli en annan gång..host.
Är hemma nu iaf, ska se på film o sova, orkar inte plugga!


GONATT , OH HÄR HAR NI MIN FAVORIT...


Mobilbilder, lite suddiga men:)

        
1. Idrotten. Tessan,Sophie, Danni o marre :)
2. Danni <3
3. suddigaste bilden vid tjockiskonsum
4. *Idag, sophie o danni
5. Idag, Danni sötnos
5. Haha maskerna....ni ser
6. Danni :)
7. Haha ...ni ska se den från sidan..!!

förlåt

Blev inte så mycket mer bloggande ändå. Har suttit o pluggat in So en hel del, flera timmar, men det fastnar inte!
Det är skitjobbigt för om jag kan allting, sen lägger jag ifrån mig det, o tittar på det 5 min senare, då är det glömt o är som geggamoja...någon som känner likadant?
Iallfall, sen så smsa tessan o sa att hon fick skjuss till mig (hämta alla saker) så hon kom , inte så smart eftersom våra päron började diskutera helgen, vilket nu innebär att jag kommer säkert sitta inlåst!...Får ta det där imorgon.
Hm, vi hade iallfall tänkt o ta en prommis o snacka om allt o så, men nej klart så måste jag gå in o hon dra hem så det sket sig också. Är iallfall glad för en sak som jag tyvär inte skriver här, det håller jag för mig själv (a).

Ska redigera lite bilder nu som jag lägger in snart, stanna kvar! (:

Och hjälp oss nu, Vad vill ni att vi ska skriva om ...?!



Söndag - Måndag

Söndag: vaknade upp hos Lina hon gjorde frukost på sängen till mig och M hihi sötnos! sen gick vi till Lollo och kollade på "djävulen bär prada" sen så åkte vi till M & jag hem efter 10 min typ, jaja inget mer om den dagen
Måndag: mamma fick skutsa mig imorse för jag vaknde halv 9.. men iallafall så gick jag till skolan och det sög ganska mkt fast musiken var fett kul haha inte för ngn av oss kan sjunga menmen! sen kom Angelika och plocka upp mig och vi fikade i centrum sen kom Frida också och gjorde oss sällskap till gymmet och vi var jätte duktiga tyckte jag haha! men sen så gick vi alla till centrum Frida tog bussen och vi tog moppen som vi lämnat i c, sen åkte jag hem bada ansiktskmask och hela köret och kollade på en film och nu ska jag se en till sen sova ! puss

Och glöm inte gratta Bengan som fyller 15 imorn GRATTIS GUMMAN!
hehe imorn blir det skön dag


Tisdag: skola bengan 15/stan bella/gymma angelika
Onsdag: Studs&fruset/ vet ej
Torsdag: Gymma
Fredag: skola/ Lina
Lördag: Lina&Melinda
Söndag: antagligen som lördag fast segare hah!

sen är det PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOOV! hehe



Är också skitglad för vi har nya träningstider! Wie!


Om någon orkar läsa så...

Jag har sagt att jag kollar min träning på datan nu men tänkte faktiskt hinna blogga lite snabbt också.

Imorse så var jag faktiskt i tid! Hann med den tidiga bussen, o det är så irriterande för varje gång jag är i tid så har vi vikarie som skiter fullständigt i när man kommer...gah. Iaf, har haft Stuga, satt ensam! hahah skitmobbad men det får man leva med. Oh sen så hade vi HK, o vi hade matlagningsprov, alla tjejer. Så vi skulle göra någon kött&potatis grej i ugnen. Förvånadsvärt så var det faktiskt helt okej. Under matlagningen så dampar jag på vår lärare lite för hon skäller i princip bara ut mig , för allt som alla andra gjorde lika med. Ex, jag torkade med en trasa på en kastrull när hon ville att jag skulle torka med papper?, "världen går nog under!..." . Sen en massa annat haha, men Danni o jag hade skitkul ändå, vi är ju dom ända med humor , eller vad var det vi sa haha :) . Hm, sen smakade häxan på maten o hon sa att den va ok! , sorgligt nog så blev hon inte förgiftad den här gången. Jo, efter de så hade vi lunch, jag Sophie o Danni satt mest ute i solen o snackade, skitmysigt. Solen är tillbaka ju! . Sommar sommar sommar. Jaa, så där satt vi o snackade en hel del om lite allt möjligt. Oh Danni började garva åt någon som egentligen inte var kul när jag frågade vilket buss Sophie skulle ta haha, men det är svårt o förklara såhär...men Efter det så började våran lektion med "elevens val". Vi hade valt "mask" - man skulle göra gipsmaskar på varandra haah. Danni blev offer nr 1 , o skitsött blev det, sen Sophie o vi gjorde en med tjockiskinder o kines ögon o allt , bilder kommer! . Sen sista var Danni igen för jag vägrade haha oh fyfan den blev så jävla skön.
Vi var sist kvar, lite ovanligt men vi var fett sega o jag nästan flippade på lilla tant baloo som gick efter oss konstant o sa " massera ut det....osv" . Skitstörande. Haha men vi hade endå kul, stog oseriösa mesta av tiden som vanligt ungefär.
Efter skolan så skulle jag åka hem men hoppade av vid IP för jag trodde jag skulle få åka med o lifta med mopparna, dom körde bara förbi -.- . Så gick hem därifrån, o är faktsikt på toppenhumör nu! . Pappa har hjälpt mig att plugga o vi har gjort en planering som ligger för ungefär 4-5 veckor framöver, dessutom ska han ringa min Mentor idag o prata om allt så jag kan fixa det här, för det ska jag!.

Bloggar senare, o det blev ett jätteslarvigt inlägg o är inne på pappas data så har inga bilder men lägger in o skriver mera ikväll. puss

NATTI NATTI

s

Min vecka då...

Måndag: Elevens dag - sen hem o plugga.
Tisdag: Träning + Omprovstid
Onsdag: plugga
Torsdag: Träning
Fredag:....
Lördag: Täby på dagen
Söndag: Match

Jag har nästan ingenting planerat, bara en massa plugg...okej jag har fullt upp.

förlåt för att jag finns...

Har sovit ungefär hela tiden sen jag bloggade sist. Såg på Sanningens Ögonblick också, fyfan!. Om någon såg , såg ni tjejen...hon var 30! Såg&betedde sig som en 13-14 åring. Haha oh hon hade aldrig hållit hennes brors barn...shit.
Iaf, sen gick jag ner för att vara lite social o jag hinner bara öppna min käft så blir någon sur på mig så fick inte vara kvar där nere, så jag stannar vell på mitt rum så är alla nöjda. Dessutom så har min mobil blivit överbelastad igen eller vad det är, jag har fått 24 sms som inte ens går o läsa?! helt stört. Men ska inte babbla mera nu, tänkte fixa mig o sen sova.

duktigt

Haha juste! Jag tog med mig kameran igår, o varje gång jag tog "bild" så hade jag tydligen filmat , det såg jag imorse?!
 hur lyckas man? gaah, aja det kommer nya bilder nån annan gång, promise!
puss

sämst

Jag skriver lite om gårdagen för jag är så trött att jag somnar sittande snart...

Igår så gick jag o mötte Tessan , vi stod o snackade ett tag o sen gick vi till mig o fixade oss. Sen ringde jag Karin haha o vi skulle åka till C men precis när vi är vid busshplatsen så säger hon att dom är på väg till Gullmars, så det blev inte av.
Vi gick tillbaka till mig o gjorde oss klara, o när vi skulle gå till bussen så ser vi den, o det var ju kolsvart ute så vi fick kuta dit haha skitfula o där satt elliot o viktor o dom va fett taskiga (a). Hm, sen så gick vi till marre o allt va skitsegt, jag fick skitont i huvudet o magen o blev på lite dåligt humör ..hehe. Oh dom vi skulle träffa var ju Sveriges segaste!
Hm, sen vid 10-11 så gick vi ut o gick hem till X o X , o ja satt o garva 24 i början åt absolut ingenting.Hah. Sen så jaa, vi såg på film med dom o lite sånt . Oh sen började allt bli lite stört...o tessan gick ut 24 o gick till grannarna o satt precis utanför deras dörr haha o gjorde lite things. Sen så var jag den enda som offrade mig o gick ut o hämtade henne o X gick med med när han såg henne så gick vi tillbaka haha. Stackarn. Oh när jag hämtade henne en av gångerna så precis när jag går in på deras grannars tomt så kommer dom ut! Så vi fick springa upp för hela backen o självklart springer den där killen o tjejen efter oss o kommer till mig o frågar va vi höll på med o massa, lite misslyckat! O senare så gick hon ut igen o Sen hämtade jag in henne i igen o vi satte oss i soffan o så går ungen ut IGEN , efter 20 min typ så var hon inte tillbaka o jag blev skitorolig...Så fick gå ut o de va skitkallt ute o mina skor hade typ gått sönder o skit så fick gå ut i strumpor o gick upp för hela backen o bort mot kumla nästan sen när jag inte såg henne så gick jag tillbaka o då såg de ut som en stor sten på vägen haha. Oh ibland är inte mitt minne det bästa så jag trodde det alltid varit en stor sten mitt i vägen...(hmm?!). Oh när jag var påväg tillbaka så såg jag ett ben haha så självklart låg hon MITT PÅ VÄGEN. Det var typ sista gången hon gick ut o jag mådde skitilla så tessan o ja nästan somnade på golvet. Sen hände lite annat som jag inte orkar skriva.Oh sen skulle M dra hem o jag följde med för va skitirreterad o höll seriöst på spy..skabb. Men ja så vi gick hem vid 3 o de va inte så smart när våra päron möttes imorse....


utgång

Tessan är här nu o vi ska fixa oss, kommer hem sent eller imorgon. puss

GRATTIS BÄSTAVÄN I FÖRSKOTT!

MIN BÄSTAVÄN CHRISTOFFER BURMAN (BURRE) FYLLER 15 IMORN GRATTA HOONOM!! <3


biilldeer!


Kolla långt håår hhaha!
Underbar sommar kväll

Jag & Danni på gårn, men när fan var det där :O?


Älsklingar från vänster: Vanessa Melinda Daniela Lina

Melinda & Jag med en hund i centrum haha!

Det där är min bästavän.. haha!

Jag och Bengan för ganska länge sen hihi!

Alla har vi en fjortis inom oss! hihi

Beeeeeng!

Jag Vanessa & Bengan i skolan
'
Fjoooortiscreeeeew! (aa)

Liite bilder från Bengans data hihi!

hos bengan!

Nu ligger jag i bengans säng hehe hon har precis sminkatmig så nu håller hon på med sig själv hehe! jag gick och mötte Vanessa & Angelika en snabbis sen till bussen mot centrum och mötte Bengan och följde med henne till solariumet, sen åkte vi hit och åt pasta alfredo hihi! fast båda är as mätte spyr väll snart hah.. sen innan vi möter nessan och dom ska vi äta kebab också haha..! sen ska vi ju göra som jag sa innan men jaduuu har inget mer att säga haha! puss&kram Love K


Nyåår, från vänster: Vanessa Bengan mamma jag danni anna (dannis mamma) Maili (nessan mamma) sen typ ngn hehe!saknar..

Stört fin bild på min älskling :)


fixafixa

Är hemma nu o har precis duschat. Woho, Karin skrev ett inlägg...det var på tiden. Men som vi har sagt, helger så sitter man inte direkt o loodar vid datan , iaf inte på kvällarna. Jag skriver så fort jag får tid o då kanske det bara blir ett slarvigt inlägg. Jo, jag är hemma nu, ska fixa mig o åka till handen o fixa lite saker, kanske ska till gullmars o träffa marre o daniel lite senare också, inget besämt än . Tessan är typ hemma vid 5 så jaa då ska jag träffa henne.
Vet inte riktigt vart vi ska ikväll för det är inte helt besämt, men jag lägger in en outfit lite senare o så skriver jag mer imorgon!

btw, ja duscha precis haha o nu ser jag att mina armar är heeeeeeeeeelt fläckiga...har haft b.u.s så fyfan..ser ut som hudsjukdom lr något i den stilen, scary . Får vell gå med heltäckande dräkt tonight (a)

du är såå saknad...<3

igång igen!

Har typ vaknat för en timma sen eller ngt igårkväll var riktigt segt så drog hem vid 11 för allt sööög verkligen , men ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för att möta Bengan o centrum och hitta på ngt sen ska Bella möta oss lite senare och vid 8 ska vi dra hem till Vanessa och möta henne angelika och julia tror jag och sen danderyd killarna som vi träffade i spanien förut ska väll bli trevligt antar jag men jag drar lika snabbt som jag kommer dit ska vara där i ungefär timma eller en halv får se sen ska jag till lollo där Mille och Lina kommer att vara så där kommer vi ha det trevligt sen sovar vi hos Lina så puss på er hur ser eran lördag ut ? love K



Bild 1 : jag påväg ut för ett tag sen
Bild 2: jag och Melinda på nyår, jag älskar dig <3

(a)

Juste ! haha kom på att igår på idrotten när alla bytte om så tryckte vi ut danni o marre ut , ut haha o danni hade typ bara thigts o bh, självklart står alla killar där ute. Varsegod gumman :)

kaaos

Hinner inte skriva så mycket nu för jag är inte hemma. Jo igår, det blev lite konstigt allting men jag åkte sen till gullmars o mötte nästan alla. Sen drog vi till stan o träffa några till o hah wille fyllde år o hade massa störda saker på sig haha men skitsöt , lägger in bilder sen när jag får dom !. Sen som dom flesta vet så vad det SKITKALLT igår, o snöade något, o då gick dom bara in på donken o jag o denise stod kvar där ute, självklart får jag en vattenbalong i huvudet! så sjukt kallt o allt. Denise o jag lackade ur , lr vi drev nog mest haha men iaf så vi började gå mot tuben o så springer wille efter o säger förlåt hundratusen gånger så vi stannade en stund till. Efter typ 30 min så frös jag nästan sönder o jag har ju varit sjuk o allt så stod jag helt blöt , usch . Så vi övertalade wille att vi skulle dra hem till honom o dom skulle möta en kille o hämta lite saker, o de va så äckligt för vi va typ vid en kyrkogård o så sa en av dom åt mig att jag skulle kolla på något o dom tryckte in mig o skit, ( jag får panik för sånt, ...:S) .aah men sen åkte vi till han. dom hade typ chillkrök o de va asnajs tills mitt hatobjekt skulle förstöra kvällen...sorry. Typ vid 11 så ringer Tobbe o säger att han ska komma, alla tycker de va ok o då kunde jag snacka med honom o allt, men självklart så ska hans lilla brud med så jag flippa sönder.
Oh när hon kom dit så blev de lite bråk...menmen ska inte skriva mer om det nu här :) .
Måste fixa mig o åka hem nu , känner mig lite död o blää,..ska träffa tessan när hon haft sin match o fårse vad vi hittar på ikväll . puss

snööööfan

Har fixat mig nu o ska ut i ovädret, haha fyfan. Såg mina grannar nyss o dom ba skrek o skit o såg ut som lilltjejen skulle blåsa bort...hehe. Dessutom kommer mitt hår vara gult,blött och lockigt när jag gått 1 m!. Får gå o looda runt med luvan tonight då. Ska inte till stan nu iaf o träffa lite gulligt folk, kommer hem nån gång ikväll tror jag, pusspuss

Shake it!


den här låten har bara fastnat i mitt huvud...gaah

regn

Så, nu har jag vart på vinden, fyfan va kallt! Oh när jag kom ner så såg jag att det typ regnsnöar ute, fan alltså...jag vill ha sommar. Snacka lite med Tessan nu o vi ska ses efter hennes träning antar jag. Hon får nog följa med mig o träffa Tobbe haha stackarn...det lär inte bli så kul men vi får se. Vet inte än hur det blir ikväll , puss

Fredaaaag

Dagen har gått snabbt ju!. Jag vaknade faktiskt i tid imorse, tänkte först stanna hemma en dag till men nej, jag drog mig upp haha. Fixade mig snabbt, o va på skitdåligt humör först men det gick över under dagen...
iaf, vi hade vanliga lektionerna, fick ig på mitt engelska prov btw, skit irri . Älskar egentligen engelska, tycker det är skitroligt! men man är inte alltid bra på det som är kul. Hm, vad har mer hänt? Vi hade idrott, jag var inte med eftersom jag fortfarande egentligen är sjuk. Ja satt ist o flumma sönder haha med sophie , o sen kom vår idrottslärare som baa börja strippdansa hahaha eller något skitfult! jag dog av garv. Det värsta var ju att han var seriös...
Sen så hade vi stuga o svenska. Jag satt först med tessan o sophie, men som vanligt jobbar vi inte ett skit så jag gick o satte mig själv LÄNGST FRAM haha (mobbad) i klassrummet...o direkt när jag satt mig så sitter flera o garvar o så får jag 2 sms ..."retard!!! :D" & "duktig pluggis" haha..tack. Oh likadant på idrotten, jag sa att jag var sjuk så jag kunde inte vara med, o han ba , vad gör du i skolan då..ja ba , jag ville komma hit o plugga. Han as garvar o ba, jo tjena! taskigt .
Sen så sluta vi, o danni tog för en gång skull 24an men då mötte jag nicole o jozzan på bussen så jag satte mig vid dom ist, sorry (A). Oh vad jag saknar dom...aja, ska hjälpa pappa med lite saker på vinden nu!

Ikväll så ska jag nog vila upp mig för morgondagen, hehe skittöntig men jag känner mig som en mögelost jsut nu, skitseg o hostar o hela alltet. Ska kanske träffa Tobbe ikväll o snacka, måste lösa det som hände igår o allt. Annars så ska jag med Sofia o Denise på nån fest dom snacka om...aja, bloggar i vilket fall som helst, senare!


att du kunde...

Hemma nu, o är  inte på bästa humör direkt...aja. Ska se på någon bra film nu o ringa någon som kan få mig på bättre humör...skulle behöva en riktigt vän som inte visar sig vara något annat igen...


snark -.-

Haha, hade kollat fel på bussen så den går om 15 min -.- , här e lite bilder från mobben då...
          

bloggar senare

Rummet är klart ! Shit, det tog hela dagen att bara plocka undan saker?!. Aja, det är inte kaos längre hehe...
Har precis fixat mig lite snabbt o ska möta Tobbe nu, (tvingad), känner mig lite smådöd just nu o går o hostar 24 så är nog inte borta så länge. När jag kommer tillbaka så tänkte jag lägga in lite bilder jag lagt in från mobilen, höhö...


thigts & midjekjol - Gina
svart långärmad- Cubus
halsduk/sjal- Åhlens

Svar:

Såg 2 kommentarer som vi glömt o svara på, så här har ni svaren...

Postat av:

Kan du lägga in bild på alla hårfärger ni haft?! :D

2009-03-26 @ 10:57:29

Svar: Jaa , jag tror inte jag har bild på alla färger jag haft, men ska försöka få ihop dom alla! (kommer i senare inlägg)

Postat av: Olivia

Hur kan ni ha så fint hår?!
vad anänder ni för balsam o allt sånt, o hur ofta plattar ni håret med plattång eller lockar det?.
Hur långt är erat hår?
hur ofta färgar ni?
pusspusspuss

2009-03-04 @ 14:41:15

svar: Haha, fint?!
Helt olika, för det mesta använder jag shampo och balsam från "Bed head, Tigi, Dumb Blonde" . Och inpackning varje vecka, oftast Elvital :).
Jag plattar det såå mycket mindre nu än vad jag gjorde för någon månad sen. Då plattade jag det runt 2 gånger om dagen! Helt sjukt, o onödigt. Nu gör jag det endast på helger o nån gång ibland annars. Har redan självfall o lockigt så behöver inte locka det .
Ingen aning, haha det har faktiskt gått av en hel del nu...
Likaså här som med plattningen. Färgar inte hela håret alls längre, sist jag gjorde det var kanske ett halvår sen.
Fixar bara utväxten o luggen någon gång ibland.
 


rensning

Hejhej! Allt bra med er?

Jag börjar faktiskt känna mig lite bättre, iallafall mycket piggare!. Har inte gjort något speciellt idag, mest plockat i mitt rum, sorterat o släng en MASSA kläder, det blev runt 8 påsar haha. Sen så har jag fått hjälp lite med SO;n av pappa.
Nu har han åkt o kommer hem imorrn så jag får plugga lite själv ikväll, som tur är så har vi inget tills imorgon, pchuuu..
Jag vet inte om jag kommer imorrn, men gör jag inte det så blir jag hemma hela helgen :/ . Får se....


Vill bli frisk..

Jag känner mig ju bara ännu sämre idag! Om jag inte är frisk imorrn så vet jag inte vad jag gör...aldrig att jag sitter hemma hela helgen. usch. Blev väckt av pappa som var i köket haha han ringde till min mobil o väckte mig , som vanligt. Sen så har jag bara duschat o inte hunnit så myciket mer. Ska ta lite av alla tabletter jag har nu så jag blir lite piggare till o plugga! Såg just på josefindaniela.devote.se att danni fick skitbra på matteprovet o so;n o allt , så nu äre bara o plugga o visa att de går. Bloggar o lägger in alla bilder o sånt ikväll istället, sorry!



godnatt

Nu så tänkte jag ta en dusch, o småplocka i mitt rum lite innan jag går o lägger mig. Imorgon kommer jag gå upp rätt tidigt för pappa ska hjälpa mig o plugga!. Bloggar imorrn då, pusspuss

Jag lever!

Jag lever jag lovar är bara sjukt hängig och har vart det ett tag har varit mest skola sen gymmet och hemma eller hos Vanessa sådär fick jag en hel vecka sagt liksom jag kommer skriva nångång ibland hoppas emma håller bloggen igång men för mig blir det lite segt med bloggandet så ni vet, ch jag knarkar lika mkt sånt där om inte mer emma typ en avlevdon karta per dag liks.. jaja! kommer snart igen men sover knappt och så, så ska föröska sköta det och komma på fötter igen! ;) puss!

 
hittade en bild sen lucia haha! men snart är det studs och fruset men just nu är niorna i idre ganska sköönt men ändå inte menmen !

hittade...


skolavslutning i 7;an

haha ser rubbad ut menmen, ung 08 ...saknar.
 &
Gotland o Öland, sommar 08

alla har vell haft sin tid på grönan..hehe
 
Småland, glömmer aldrig

lite bilder som jag glömt bort, har en massa fler men det har hänt något nu med min data eller blogg.se så det går ine att lägga in fler justnu...fortsätter imorgon! puss

byebye blondie

Nu kommer jag kanske skriva en massa inlägg efter varandra påengång men det får ni stå ut med haha, nu är jag inne på min egna dator, med alla bilder så det blir roligare när man kan lägga in lite nytt!. btw, bilder jag lagt ut nu är tagna med min cam så dom är inte speciellt bra...som ni märker , hah.

I helgen så hade jag iallfall tänkt o färga o slinga håret. Först så ska jag fixa utväxten så det blir jämnt. Sen så har jag köpt ett slingpaket med mörkare toner. Lite mer mörkblond som jag var från början. Känner just nu att jag hatar min hårfärg, det är gult/vitt/svart/orange - äckligt fult haah. Nämen jag känner att det är dags o byta. Ska göra småsmå slingor iaf i hela håret så det inte ser så ljust ut längre. Efter det så ska jag vänta någon månad tills jag fixat ihop pengar o sen gå till Frisör så får dom fixa det lite mer proffsigt höhö. Vad tycker ni? :)




kaos!

Jag har knappt varit i mitt rum den här veckan haha! Okej, låter lite konstigt, men det enda jag gjort är att när jag kommit hem så har jag slängt allt på sängen o sen inte varit där inne mera, inte ens sovit i mitt rum, o nu ser jag att det är liite katastrofigt här inne...
  
Mer än de här lägger jag inte ut, jag har kläder inprincip , ÖVERALLT...dags o rensa kanske...o städning blir det imorrn!

hemma imorgon

Nu så sitter jag i mitt rum, får lite mer tid o skriva!. Har pratat med pappsen o jag blir hemma imorgon också. Tänkte först bara komma till provet, men jag känner mig riktigt jäkla ofräsh o hängig just nu...dessutom kanske jag smittar någon annan?. Jag kommer nog blogga mycket mer imorrn, o då kan jag lova er en massa bilder på alla nya kläder&skor o allt jag köpt. Har ju inte lagt in nya bilder på ett tag, men imorrn kan jag lova er de! :)

jag har typ blivit värsta knarkomanen...nämen jag känner mig lite konstig när jag äter allt dehär?!

...

,
 

KUMLA FÄNGELSE

Oj, det blev inte att jag skrev mer. Jag mådde skitilla o hade ont i huvudet så jag gick o la mig en stund...som blev några timmar haha. Jag måste verkligen till skolan imorrn men alla här hemma säger att jag låter som en zooombie o ser ut som en också, hah. Har So prov imorrn , o missar jag det så ...nej jag vill inte ens tänka på hur stressad jag kommer bli.....

se hur mycket jag har o göra , på typ 1-2 veckor...

Svenska bokredovisning
Engelska prov
Spanska muntligt prov
Spanska brev prov
Matte prov ( FAAAATTAR INTE ETT SKIT?!?!?!!??!) - hehe sorry...
SO prov
3 st STORA HK läxförhör...
Göra klart svenska deckare
Göra klart mina vantar på slöjden (har just börjat)

HINNER INTE, GÅR INTE, KAN INTE....okej ska tänka lite posetivt nu...he he he,


sjuk igen

Jag kan bara skriva jättesnabbt nu för får egentligen inte vara inne på datan. Igår så hände det en massa saker som jag inte tar upp här, o jag fick inget pluggande gjort, sen så blev jag sjuk under natten, kul va?. Oh när jag vaknade 6 imorse för jag hostade o kände mig hemsk haha så fick jag va hemma. Har feber o hela skiten så kommer kanske tillbaka till skolan på fredag, fast behöver verkligen gå imorgon...hm. Jag har iallfall suttit o pluggat en del med pappsen, känns lite småjobbigt när jag tänker på gårdagen , allt blev så fel bara. Jag kommer skriva mer snart för han ska iväg på möte, så bloggar mera då! pusspuss

segt!

Hejhej
Den här dagen började med att jag var på riktigt pisshumör , tyvär gick det ut över två kompisar oh jag är sjukt ledsen för det.Sen så släppte det o ja kom till skolan (försent) , det börjar verkligen bli en dålig vana. Jag skyllde på att bussen var sen i 3 min haha vilket inte var så smart eftersom jag kom en kvart försent...hehe. Sen så hade vi spanska, hon var lite småsur på mig för jag inte gjort provet så hon gav mig en sista chans att göra det nästa vecka, jag måste!
Efter det så pratade jag danni o tessan med henne om vårat engelska provresultat som inte var något vidare...
Självklart ska 2 riktigt irreterande människor komma dit då o göra allt för att göra oss sura...dom lyckades, grattiis! :D -.-
Sen så har inte så mycket hänt, på matten satt jag o hann skriva "1...." o mer fattade jag inte. Oh på slöjden så hade jag tydligen gjort värsta fettovanten haha så jag fick börja om från början. Jaa, sen på omprovstiden så gjorde jag SO provet, det kändes rättså okej. Tror jag får G o lite rest iaf. Sen fick jag flipp på en lärare för hon bara satt o garva typ när jag letade runt efter en lärare, o dom hade typ tappat bort mitt prov så välkommer till mig IG i hk...
Nu är jag iallfall hemma, pappa behöver datorn o vi måste fixa klart "newbody" beställningarna, sen ska jag plugga!

Bloggar nog mot kvällen, pusspuss ( inga nya bilder på den här datorn :/ )


godnatt

Skriver ett sista inlägg för kvällen för nu ska jag fixa mig, göra ansiktsmask o försöka plugga in den sista SO:n i huvudet.
Såg att min träning för imorgon är inställd för den jävla snön är tillbaka. Har 2 st prov imorrn, o dom är på omprovstid så blir kvar i skolan en stund, har tänkt lite på om jag kanske ska simma, får se om jag får med mig någon hehe.

Och som ni kanske märker så finns det inte så mycket o berätta såhär på vardagarna, det händer inte så mycket förutom skolan oh så. Oh på helgerna så har man knappt någon tid så det blir att man berättar allting på en gång , vilket inte är speciellt roligt o läsa. Men ni får komma med förslag på VAD ni vill läsa, och vad vi ska skriva om...

åland 08

längtar...

JAG LÄNGTAR TILLS HELGEN...GISSA VARFÖR!?


jobbig måndag

Kom precis hem o är skittrött, håller på o bli sjuk också så skriver bara lite snabbt nu.

Idag så försov jag mig skitmyciket så tog sena bussen , men vi hade ingen mentorstid så det gjorde inget haha.
Oh sen hade vi bara stuga, sen HK, o vi gjorde Tacos , skitäckligt!. Seriöst, riktigt äckligt , alla tillbehör var bara felfelfel.
(gud vad jag klagar,...hehe). Sen så hände inte så mycket förutom att Danni va på nördhumör haha o knuffa till mig o marre 24 så jag fick svart nagellack överallt, jättefint. Sen så skippa vi sista stugan för vi hade eg håltimme.
Jag tessan o marre gick hem till marre. Vi har ringt efter prao i typ 5 timmar, har nog fixat det nu, ska bara ringa nåra till imorgon så är allting bestämt! :). Sen så har det hänt lite saker idag som jag inte orkar ta upp just nu..Kom iallfall just hem o jag orkar inte säga mer än det här. Skriver mer imorgon för min träning är inställd. Puss

kakan

Karin har ringt mig desperat hela dagen, och nu igen, hahah sucker!  . Men nu så när hon ändå var vid mig så var jag jättegullig som tog på mig världens finaste kläder (inte) och gick o mötte henne. Vi hann bara snacka kortkort som vanligt, oooh hatar det. Nej, nu ska jag ringa Tobbe, jag orkar inte plugga. Så GODNATT!

Nyduschad&klar

Ska gå ner o försöka komma igång med pluggandet, kom på att jag har prov, flera stycken den här veckan.
Kommer nog inte bli så mycket bloggande heller på ett tag, jag skriver när jag har tid. Så klaga inte! :) puspsuss

Fråga..


Ska jag ha moppe eller ska jag sälja den o ta pengarna till annat? HELP ME!

 / bild lånad från google

Hsk-Kallhäll

Fan vad jag hatar det här vädret!. Ursäkta, men det gör allting bara värre, usch.

Har iallfall spelat matchen nu, som var mot Kallhäll, en bit bort. Det blev 3-1 om jag minns rätt, helt ok match. Jag tror jag börjar bli sjuk o så, så det var lite tufft o spela. Julia var sjuk också så vi hade inga avbytare när dom andra hade typ 5 st, haha men endå vann vi, igen. Sen så skulle pappa till U o jag träffade Simon o hans kompisar i Björkhagen en stund. Oh det snöar ju o allt igen så jag stod där o hacka tänder, skitful haha. Är hemma nu iaf, såg lite på Singing Be haha, pinsamt seriöst. Ska ta en låååååååååååååång VARM dusch nu, sen småfixa lite. Ska fixa mitt rum o försöka plugga lite, sen nog gå o möta tessan en stund. Egentligen har jag lust att bara sova, komma bort från allting...


Studs&Fruset!

en till grej haha! i min skola har man en tävling som kallas studs & fruset det går till såhär:
man blir indelad i ett lag 6or,7or,8or & 9or i ett lag!
sen så ska man komma på en utklädnad typ till hela gruppen och sen är det massa olicka grenar typ ishockey basket fotboll vollyboll siminig asso massa sånt sen är det ett lag som vinner utkländnat ett som vinner grenarna och en sammanhållningen typ..
i 6an var mitt lag 80-tal haha naajs! vi vann grenarna muhha!
i 7an var mitt lag boxare haha as kul! vi vann sammanhållningen
& iår ska mitt lag vara sjukhus typ och jag och bella är i samma lag så vi ska vara sjuksystrar hahah fyfan vad kul det ska bli! det är onsdag den 1 april så vi kommer gå igenom Tyresö centrum och shiit så vill ni se var där på dagen haha!

puss!

Kuuuul haha!

Jag tyckte att det här var as kul jag och Jesper hade kuddkrig i soffan igår hahahahah! det var stört kul fast tappade örhängen mobil osv.. fast hitta dom sen hahaha behövde berätta det det var as kul! (aa)

sryyyy!

förlåt för dålig uppdatering men vi har ett liv och ät uteeee på kvällarna så ingen data då menmen, vaknade för en timma sen ungefär och tog en macka och ett glas obooy, ska försöka få tag i nessi för kankse ska sova hos henne och isånnafall är jag fett taggad på filmkväll med massa godis och läsk! hihi (aa) men hon ska ringa mig efter sina matcher nu över till min helg :) Nu ringde ness och vi ska kolla på film med massa godis mihi! och så sover jag nog där!

Fredag: i fredags var det först skolan, och på idrotten skulle Licke & nicke döda mig haha.. fast dom våga inte muhhah! sen mötte jag Mille & Lina i c och vi drog hem till mig och fixade oss för kvällen, sen drog vi till c igen vid 6 fixade massa saker och mötte Vanessa & Melanie, sen gick vid till donken och åt! när alla ätit klart drog vi och mötte Sebbe och sedan in på en fritidsgård i strand typ fyfan vad vidrigt det var dom hade mat tävling dom blandade as äckliga saker dom spydde & åt spydde & åt osv.. USCH! sen åkte vi till gårn vid nyboda ahaha där hade vi ganska kul eftersom vi gjorde lite saker som jag inte kan ta upp här hahah! aja sen var det hem till mig med girlsen och där kollade vi på film och myste !

Lördag: på morgonen gick vi upp och gjorde pannkakor och smoothie, mums! sen gick vi över till nessan och dom fixade sig medans jag kollade på tv med Angelika och Julia, sen så följde vi med A till kebaben och jag och nessan kunde inte hålla oss så vi dela på en haha.. efter det gick vi hem till dom igen och kollade på What happens in vegas! sen kom mamma och hämta mig fast jag har 1 km hem men ändå (aa) så fixade jag mig och åt sen över till nessan så fick vi skuts till gårn sen mötte vi M&L och vi åkte till Sebbe och hade det jätte trevligt med en massa folk !

Det var min helg idag blir det ju film och myyys med PESSI! imorn ska jag vara med burre (Cristoffer) efter skolan, har saknat min bästavän! men puss på er <3


Min bästavän Vanessa!


Haha förlåt Lina men den är söööt!


Min egengjorda smothiie!


Onsdags outfit som sjukling!


Läntar tills sommarn och vi ska göra om den kvällen!

PUSS

HAHA, fint löshår...jättefint.


Prao

Jo, igår så satt Tessan och jag o leta prao också. Eller vi ringde runt, inte det bästa men det var verkligen nöd.
Jag vet inte hur många vi ringde men alla sa nej, att det var fullt, eller något annat!. Vi har bara Farsta att komma till som är helt säkert, annars en vecka på samma ställe som Karin praoat på. Efter matchen idag så måste jag fixa mig o möta tessan, sen åkte till Stan o få praoen klart!. Har ni något tips såhär lite snabbt?!


Sämsta uppdateringen

Oj, jag har nog inte skrivit sen i torsdags?!. Har inte varit hemma mycket så har inte funnits tid till det, så nu kommer allt på en gång istället hehe...

I Fredags så hade Kumla studiedag så i Torsdags så var jag t & m nog mest i handen o lite sånt , sen så va vi lite överallt o sen va vi hos M ett tag o lämna allting. Oh alla var skittrötta så vi orkade inte träffa någon. Vi gick iaf till la fleur haha o dela på en pizza fast vi slängde eller brände upp det mesta haha. Sen så frös vi nästan ihjäl så m åkte hem till sig o tessan åkte till mig, hämtade sina saker o åkte hem sen vid 1 typ.



Oh på fredagen så kom tessan till mig skittidigt o vi va skitsega på fixa oss, det tog typ 5 timmar haha.
Sen Åkte vi till Farsta med M o det var skitläskigt en massa saker som hände som jag inte kan skriva här menmen, haha. Sen så mötte vi S där en snabbis , o sen så kom den där tjejen som ja inte är så speciellt älskad av, men hon var ensam så vi sket i det. Hm, sen hade tessan träning så vi skulle dra hem o påvägen så kommer Daniel o några som jag inte kommer ihåg vad dom heter haha. Oh M va kvar på gullmars med dom så drog jag med tessan till hennes träning.
Snacka om bitchblickar alla gav!, jag hade nästan lust o filma, det såg bara så fult o fejk ut haha. Vi kollade typå halva träningen sen så gick vi till handens c o fixa lite saker. Oh sen träffa vi lite folk o så , jag sov hos tessan o vi var på skitdåligt humör båda två.

Igår så vaknade vi vid 8-9 , sjuuukt?!. Vi segade oss rätt länge o såg på ICE AGE 2, oooh nu kommer jag verkligen ihåg hur mycket jag älskar dom filmerna, klockrena!. Tillslut så fixade vi oss lite snabbt, åkte till handen o hahah vi krigade till R o sprang när vi såg bilen , skitpinsamt. Sen efter det så träffar vi självklart några o vi var helt andfådda haha skitfult.
Hm, sen så gick vi till C o träffade Adam o några, o tessans KUSIN haha som hon inte snackat om innan , jag fick värsta chocken (: . Efter det tog vi bussen till brb C o väntade på 7;an. O jag o tessan hade lite planer för kvällen men jag började bråka med daddi så han ÅKTE och hämtade mig...


Sen senare igår så ringde en kompis (kan inte säga vem), o det hade hänt en hel del. Så jag fick åka in till slussen o möta honom o massa. Vi satt o snackade i flera timmar o de va skitmysigt. Kom hem runt 4 så nu är jag VÄDLIGT TRÖTT. Blev väckt imorse så kunde inte somna om. Har fixat mig nu o klockan 3 så har vi samling till matchen o min pappa ska med och kolla, illa haha.

Om ingen förstår av det jag skrivit nu så är det inte så konstigt, blev VÄLDIGT slarvigt. Men nu vet ni att jag lever iallfall! :)


 


  

bilder

här kommer det lite bilder


Varm choklad på cafeet, saknar :/


Bubblor i mitt
lilla badkar hihi!

och nu sluta det funka igen haha inga roliga bilder blev det men blir väll lite såhär om dagen haha.. men har snackat i tfn HELA kvällen med nessi i typ 2 timmar bellabus i en halvtimma sen Ronja bryysh i typ en timma haha men ska hoppa in i dushen och inte chritsoffer, i miss u! love <3


halv skoldag

imorse råkade jag till och med försova mig hur lyckas man? men det var bara idrott så ganska lungt men kom till son och satt mest och smsade annars garva åt Andre & Linus som tjafsa haha.. men blev på dåligt humör och väldigt sur efter son så gick och snackade i tfn med Emma & Vanessa innan non och sen satt jag och gjorde absolut ingenting på non var ännu surare skulle kunnat döda ngn där inne och alla förstår nog vem..... men sen drog jag direkt till kumla efter och mötte Emma och gänget en stund sen gick jag och Angelika hem till henne där pessi var sjuuk och vi åt  lite och drack te och snackade allihoppa sen drog jag och A iväg till gymmet där mötte vi Licke och Haage också haha kuligt :), men sen åkte vi hem till dom igen och skulle hitta kameran och ladda in bilder från spanien där vi var för ett halvår sen haha.. men den var borta så hon ska leta ! sen gick jag hem käka och typ så bilder är på min systers data dom kommer senare! ppöööss på er


imorn blir det myyskväll med mina girls :)

KLAR!

Haha. Äntligen. Jag har lyckats skriva ut drygt 50 papper?! hur lyckas man?. Haha men råkade klicka fel o sen gick det inte att avbryta, helskumt. Är iallfall klar nu, kan redan se stavfel o grammatiken är helt störd så kan inte räkna med något betyg direkt. Nu ska jag gå o fixa mig, gör en ansiktsmask tror jag för jag kommer inte somna förens runt 4 tror jag.

Aja, sov gott!


finns ingen tid, Imorgon...

  • skola
  • hem, hämta kläder
  • träna
  • hem & duscha
  • sover hos denise, eller tessan
  • BLOGGAR INTE FÖRNS TIDIGAST, FREDAG...annars blir det nog söndag om inget förändras av alla planer.

puss


oojdå

Att texten aldrig blir klar! Haha oh karin ringer o säger " ohh..du har börjat sköta skolan nu o blabla..." haha jag fattade ingenting så ja ba, vem har sagt vad? . Hon säger; du skriver ju i bloggen att du pluggar 24...oj sant!. Har inte lagt märke till det men skriver det rätt ofta, och det är det jag "tänker" att jag ska göra , men jag kanske göra en uppgift sen sitter jag bara o tänker,smsar o allt vad man kan göra...så när jag säger pluggar...så tar jag en liten del i taget, okej?.

Haha en annan sak jag kom på, jag behövde "plugga" o så fick jag ett av mina tvångssyndrom, inte så ovanligt men jag var tvungen o lägga på innan vi hade pratat i 28 min, o den var 27:46 så ja ba, pusshej o la på haha lite fult men var bara tvungen, förlåt karin (a).

älskar dig


IRRITERAD

ÄR IRRITERAD FÖR SKULLE LÄGGA IN EN MASSA BILDER MEN DET FUNKAR INTE SÅ TÄNKER INTE SKRIVA ALLS SKRIVER IMORN PUSS GODNATT!

hahah

haha se hela. Vet inte hur mkt ja o denise garvade asså....RETARD! (:

hälften (:

Imorgon så ska jag försöka få med mig någon till Brb o sola , det är halva priset om någon missat det!? :)
Sen har jag träning runt 6, ska försöka få M o börja , haha det håller vell 1 vecka drygt innan människan tröttnar.
Kommer nog inte blogga mer ikväll för har inte så mycket o säga, är grymt sugen på fixa alla bilder, men tiden ska gå åt skolan nu. puss

Handen yeah

Kom precis hem från Handen.

Idag så kom jag sent så min nya lärare blev litesmåsur men det stör bara henne o inte mig så vääldigt synd.
Sen så blev hon sur för jag hade jacka på mig så jag sket i mentorstiden o väntade på tessan ist. Sen har inte så mycket hänt idag, jag o danni fick göra muntligt omprov på no saken haha skitfult , ingen av oss kunde ett skit. Men vi båda fick "svagt G, G-". Sen så har inte så mycket hänt, vi letade stuga o skit men alla var typ fulla så vi orkade inte va kvar, istället drog vi till handen haha , börjar bli ganska vanligt menmen. Köpte en hel del o har en ny söt liten väska också som jag kommer lägga in bild på när jag har min dator!. Massa bilder kommer då, lovar. Sen så ville vi dra hem men alla åkte hem till sitt eget haha. Är hemma nu iaf, ska fixa ltie, sen skriva klart bokredovisningen o öva in SO tills imorrn.
Jag kommer göra som tessan med spanskan, säga som det är. JAG KAN INTE, O KOMMER INTE KUNNA. Vad ska hon göra åt saken? om det inte går , så går det inte...

btw, tog andra bilder från idag också som jag nog lägger in i det här inlägget, fast senare.

hsk

Är nästan klar med pluggandet nu, jag tror jag skiter i o bli klar ikväll ,  den blir inte bättre för att jag stressar o lämnar in i tid. Gick bara in på mitt lags hemsida o skulle fixa en sak för matchen i helgen haha så såg jag att dom lagt upp en video som några spelat in hhah som vi fick se igår på fotbollsmötet, faktiskt lite småkul (: . Inte så seriöst...

Min bästavän..


Du vet att jag älskar dig..

jg har tråkigt!

1. Hur gammal är du om fem år? 20

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tessan

3. Hur lång är du? 172 tror jag

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Fredag den 13one :)

5. Vem ringde du senast? Tobbe

6. Vem ringde dig senast? Pappsen

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? " vi kommer bli utslängda som vanligt haha (a)<333"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda och

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? sågosåg...runt 1 år sen.

11. Vilken ögonfärg har du? blå

12. När vaknade du i dag? 7

13. Vilken är din favoritjulsång? vene

14. Vilken är din favoritplats? (a) no ide
15. Vilken plats föredrar du minst? SKOLAN

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands

17. Vad skrämde dig om natten som barn? mitt fönster haha

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? tessan

19. Hur stor är din säng? ingen aning

20. Har du stationär eller bärbar dator? både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika

22. Hur många kuddar har du i sängen? minst 5!

23. Hur många landskap har du bott i? landskap?

24. Vilka städer har du bott i? Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota

26. Är du social? Jaa

27. Vilken är din favoritglass? Ben & jerry´s

28. Vilken är din favoritefterrätt? Vet inte

29. Tycker du om kinamat?  sådäär

30. Tycker du om kaffe? chai latte

31. Vad dricker du till frukost? Inget

32. Sover du på någon särskild sida? Längst in i hörnet, always
33. Kan du spela poker? jag är bäst på det! not.

34. Tycker du om att mysa/kela? klart :)

35. Är du en beroendemänniska? skoja inte

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, Tiffany :)

37. Vill du ha barn? inte för tillfället

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng? båda

41. Vad spenderar du helst pengar på? onödig skit..

42. Äger du dyrbara smycken? vet inte

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? dh, top model, oth, the hills...osv..:)

44. Kan du rulla med tungan? ?

45. Vem är den roligaste människan du känner? haha många

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? vene:O

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en penna

50. Flirtar du mycket? hahaha

51. Kan du byta olja på bilen? nej?!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Bränd bild

54. Läser du någon dagstidning? nejnej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? njaa hahah

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? The voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? bajs ..(A)

59. När var du i kyrkan senast? oj, i julas

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? INGEN

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? HAHHA en helg! glömemr aldrig.


Bokredovisning, nej tack.

Nu har jag skrivit lite mer än en A4 ,o jag har skitont i huvudet?!. Jag brukar inte ha svårt med svenska-uppgifter men när det gäller bokredovisningar, nej usch. Dessutom är det ännu värre när man inte får välja bok, nejnej nu var vi tvugna att läsa deckare som jag aldrig läser annars. Det känns också meningslöst att ens satsa på ett VG, hon är skithård med var hon ger ut för betyg, sist fick jag G+ o jobbade med den som en galning, haha? får vell hoppas på ett G iallfall...

Har min mobil till tröst iallfall. Sitter o snackar med Tessan om helgen, vad ska ni göra? .
Jag gjorde en sak i helgen som kanske inte var så snällt men jag kunde inte låta bli så det blir nog en najs helg om jag få gå ut . Jag längtar till sommarn, alla sommarkvällar, när man kan va ute hela tiden o allt! Gud vad jag saknar...

TRÅKIGT

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha:P<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
hihi jag kommer:)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
När har du ätit då?<3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ring mig. puss

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Fett fittigt vi slog vad :(

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
okej är du inne i stan?<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Men snälla kom :O?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Kan jag nog göra<3 jag älskar dig

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Men du kanske liksom.. vill att jag ska sova nu:O<3

10. Din romantiska replik?
mm precis:( bra annars :)?<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hah tjena :)<3

home

Tillbaks, hemma igen. Guud vad glad jag blir, snön har börjat försvinna!

Jag gick o mötte tessan o gick genom dom läskiga skogarna, helt själv. Haha. Vi stod iallfall o snackade ganska länge o så råkade jag ta "hundens" godissten haha fyfan va rädd jag blev. Sen blev det väldigt kallt så vi började gå hemmåt o jag frös nästan sönder , men sitter me tjockiskläder nu så det blir varmt igen.
Tänkte inte skriva något mer ikväll för nu ska jag göra en bokredovisning om "bränd bild" boken, usch inte ens bra asså haha. Men ni får ha en bra kväll, godnatt!

hjälp

Juste, kan någon komma på eller om ni vet något najs praoställe som jag & en till kan praoa på v. 18 & 19?!.


tisdag

Ska gå o möta tessan nu o få lite saker, tur att det är mörkt för ser ut som ett hell!. Kommer hem om nån timme kanske o då ska jag duscha o småfixa lite, sen skriva en bokredovisning (på datan) så tror det blir något mer inlägg här ikväll.

puss

Förlåt för jag inte skrivit

Sry.. har inte orkat fixade en massa igår gymmade med Angelika efter skolan sen plugga jag, idag blev det ingen skola mår inte bra.. feber och ont i huvet och shit så stannade hemma gör nog det imorn med men kommer nog på tors orkar inte skriva med gör det ikv puss!


Saknad..

Christoffer Burman
Jag saknar dig så sjukt mkt eller det vi hade helt seriöst ingen kan toppa det vi hade våran vänskap var så jävla stark jag kunde prata med dig om allt och inget, hur många nätter har vi inte pratat sönder bara för att prata även om du var skit trött så stannade du uppe och prata med mig för att jag inte kunde sova.. hur mycket har vi inte gått igenom? det är egentligen ingen som förstår hur mycket för vi har bråkat hundra gånger och bråkat med andra hur mycket som helst men alltid löst det och det har varit du & jag moot alla! Jag berättade att jag var fett sur på Andre för han hade slagit mig och du frågade om du skulle snacka med honom eller vad som helst du ställde alltid upp för mig om ngn bråkade mig mig så gick du och fixade det fast frågade mig såklart först mina lärare sa till och med till att jag inte fick berätta för dig om jag bråka med ngn.. Och hur mycket jag verkligen saknade dig när jag var i Spanien, kommer du ihåg varje gång vi snackade då och hur skönt det kändes att krama om dig när jag kom hem? Du är verkligen min bästavän och jag har gjort allt jag kan & kunnat för dig, offrade två vänskaper för att hjälpa dig och en av dom skulle igentligen slå sönder mig för allt vi gjort mot dom men det hände aldrig, vi var så jävla tajta & jag litade på dig upp till tusen! kommer du ihåg när allt det där med Felle hände? hur ledsen du var och du fick inte komma in på gårn hur länge jag stog ute och prata och trösta dig? saknar allt det här, det var den bästa tiden i mitt liv men kankse inte för dig men det värkade så då och vi kom ifrån varanda jag har försökt fixa allt och vi har snackat och vi kan fortfarande snacka om allt men vart tog "vi" vägen..? jag har försökt så mycket jag kan, kan inte göra så mycket mer för du bryr dig påriktigt inte längre men jag kommer alltid att älska dig du var han jag alltid kunde snacka med alltidd kunde komma till men skulle aldrig våga göra det längre..
Du är min bästavän & kommer vänta på dig även om du aldrig kommer tillbaka så finns jag alltid här!
för jag kommer aldrig lämna dig Cristoffer Burman!

boring

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET ..?

grönt: sommar
Sockervadd: Grönalund & spya 
Ost: Andreas hahah
USA: Familjen Viklund
Sex:  Hemlis haha
Frukt: Äpple
Alkohol: Baaaase & feest
TV-shop: patetiskt
Pyssel: åååååh när vi gick i kumla, kommer ni ihåg :O?
Skräckfilm: Eknar & Melinda i barnsjön
Kusin: Mina älskade kusiner
Skitfilm: När Emma och jag var på biooo :)
Humor: Mig Melinda & Lina
Paris Hilton: Emmaus
Dricka: heelg
Jesus: eeehm, vet inte riktigt
Doft: parfym
Julen: Julklappar haha (aa)
Varmt: Spanien!
Pizza: Alleplan
Blod: Linas näsblod i helgen :)
Skönt: maaassooor
Begravning: tårar..
Gott: godis
Bröllop: Muskö
Kärlek: finns inte
Mardröm: När jag var liten i Frankrike haha..
Sommar: ååååh längtan!
Äckligt: *****
Djurpark: djur?
Härligt: sommar
Vinter: snö
Läskigt: Mörker :O

hade tråkigt


Newbody :S

Känner mig lite smått stressad nu för igår så fick vi med oss en massa grejor som vi måste sälja i laget, "newbody".
Jag är den första i min grupp som säljer o får bara ha det i 4 dagar, o ska sälja 28 paket / 150kr st...stress?!.
Haha så om det är någon gullig som har lust o köpa något , kolla hemsidan,...www.newbody.se , o sen skriv hit så fixas det! (: . Det som är så irri är att man inte ska gå o "knacka dörr" lr så, man måste fråga "släkt,vänner..blabal",..nooo way.

Du gör min dag.


illa.

Min kväll var kaos igår. Efter att jag kommit hem så var det bara jobbigt alltihop...
Det blev för mycket så när jag vaknade imorse så orkade jag verkligen inte gå upp, skulle ändå inte få något gjort.
Nu när jag missat en enda dag i skolan så kommer jag kanske få 4 terminsvarningar istället, kul va?
Ska göra lite te o fixa i mitt rum nu, försöker övertala om att få byta till pappsens rum...ffs..

Ska iväg nu, bloggar imorrn. Godnatt! (:


min vecka dåraa..

Tisdag: Sola & plugga
Onsdag: Träna
Torsdag: Träning
Fredag: Studiedag.
Lördag: Solna lr Värmdö
Söndag: Bortamatch mot Kallnäs?.

Har ingenting att verkligen se framemot?...dessutom tror jag inte att jag kommer ut någonting alls i helgen...jippi
     
                                                Saknar Saknar Saknar Saknar...


Religion,historia...huh?

Nu känns allting riktigt bra, eller nästan allting!. Jag satte mig ned med pappa o han har hjälpt mig med So;n som jag har riktigt svårt med. Nu har lite fastnat i huvudet och det är iallfall någonting.Det var ett tag sen jag fick den hjälp jag behöver, o det brukar inte sluta så bra när jag ska plugga. All min tid rinner iväg åt att bara tänka på en massa men Ska plugga lite själv nu, innan vi åker sen får jag sitta tills jag somnar, inte det bästa men så får det bli. Har en Bokredovisning att göra klar ikväll också.
På onsdag kommer terminsvarningarna , vet redan om en..eller två. Aja, jag ska fixa mig lite nu sen få in allt tjat om Jesus liv....höhö.

damp

Hemma nu, oh gud vilket tråkigt dag det har varit ( förutom engelskan , haah!).
På hk;n så gjorde vi mos&korv haha skabb o ett litet freak i min klass vid namn Dennis började tigga bråk som vanligt tills någon skulle flippa som blev jag själv idag. Jag tog vår stekspade (helt flottig) oh tryckte upp i hans ansikte o hans kläder o typ högg han med den haha , var tvungen. Sen sa jag till vår hklärare om att han inte borde få VG för hans beteende, yeeeeeeeah nu får han kanske inte ens G! .
Sen drog vi till marre o jag fick mina saker, sen satt vi ute i solen o chilla lite.
Oh på engelskan så satt jag marre o tessan o as garva hela lektionen så hon blev liiiite sur. Oh vi började göra värsta gubbarna o allt, tills vi blev utslängda haha. Sen åkte jag hem , o nu sitter jag här.
Halv 8 ikväll så är det fotbollsmöte till 9, så är hemma runt halv 10. Kommer inte blogga då.
Ska spendera min tid åt SO nu, så inga fler inlägg från mig....puss

Årsmöte

Tror inte att jag kommer vakna imorgon bitti alltså, blir vell den sena bussen. Ska till Marre efter skolan och hämta alla mina saker, o mina pumps som jag lämnade där i helgen . Sen måste jag hem o lämna allt o sen till fornudden o gå på något fotbollsmöte med lagét, skittråkigt säger jag bara haha, men det är ett måste.
Kommer hem efter det och bloggar då, bilder från helgen kommer också. Nu är Beck slut o jag ska plugga  , puss


Beck

Oj , jag råkade somna till The Hills, jiiises va jag va trött haha. Vaknade för ett tag sen o känner mig helt död, men just nu sitter jag o tittar på Beck. Bara jag som älskar grannen med nacksaken? haha , så jävla skön :) .
Ska öva till Hk nu också som är tills imorrn, den här veckan så har jag sjukt mkt plugg dvs, mindre bloggning.

puss

.......

Kärlek är bara en kemisk formel som gör att man blir kåt och konsitig

hahaha HUMOR!

Lördag - Söndag

Sitter här hemma hos Lina med henne och Melinda, igår så var vi hemma hos Malin och chillade vi Malin Emma Andre Haage Emil Robin & och ngn som jag glömt namnet på hehe.. vi drog där ifrån runt 12 kankse och hem mot Lina satte på Beck och Lina somnade direkt haha.. men jag & M somnade väll runt två och imorse så sov Lina igen så jag & M satte på Eva & Adam haha! sen när hon vakna gick vi ner och åt frukost sen så fick vi en ide att promenera till centrum och köpa en chai så det gjorde vi och dom hade mjukisar och shit & där gick jag i jenas och stövlar haha.. sen så satte vi oss vid Nyboda och chillade och drack våran chai :) eeeehm sen gick vi till ica och köpte chips och sen hem hit och satte på festivalen och drack cola åt chips med dipp muhahah! sen sååååååååå kommer min mor snart och skutsar hem mig och Mille :) pöööösss!


Gammal bild på mina älsklingar hihi!

Inläggen

Tycker ni mer om långa inlägg eller flera korta? (a)

MR BEAN...grr

Jag tog världens mysigaste bad, haha mitt på dagen?! . Ljus o grejer, skitmys :).
Sitter o tittar på The Hills nu, love it. Jag blev helt beroende av det förut, såg det jämtjämtjämt...lite nolife att sitta o glo sönder andras liv, men jag älskar det .

Jo igår. Vi fick lust att gå till tjockiskonsum haha o vi hade tråkigt så jag tog "mr bean" - masken haha o såg seriöst ut som en kille. (visar bild senare). Så va vi där, hahah sen kom en kille med två hundar, o först gick dom till tessan o va skitsnälla sen när dom såg på mig så började dom hoppa o typ bita..skitläskigt! .
Men dom inne på konsum stod o asgarvade när dom såg fejjan. Sen så åkte tessan hem vid 1 typ o jag somna på dirr.
Har inte gjort så mycket idag, o bloggar från pappas data idag så det kommer inte komma några nya roliga bilder idag.

Ska fortsätta se The Hills nu...


The toilet is upptagen (a)

jaa....det lär dröja innan den blir ledig, haha.

I Fredags så fixade sig jag,M & S oss hemma hos M o sen tog vi 7;an med tessan o o sen drog vi till medis för marre skulle möta några. Oh vi blev kvar där haha så vi höll på glömma bion (a) , sen så fick vi gå till massa olika kiosker för att fixa lite men det var inte så lyckat så vi var tvugna att kubba till bion , jag hade mina höga pumps som blivit förstöra + träningsvärk?! haha inte så lyckat!. Men vi hann dit o precis när vi kommit in så blev ja o M skittörstiga haha så vi drog ut o köpte lite o gick in igen. Såg Fredag den 13onde, igen, hahah alla mobbar mig o tessan -.-.
Den är faktiskt bra, o läskig!. Efter filmen så gick vi till donken o tessan skulle käka lite, sophie blev typ sjuk o hon var tvungen att dra hem så jag o marre blev lite sura...men sen blev tessans päron så också så hon var också tvungen o dra så vi drog till gullmars o sophie åkte hem. Oh vi träffade lite gulligt folk där haha så det va supermysigt :) .
Sen vid 1 lr något sånt så började vi åka till Marre för vi skulle bara hem en stund o dra ut sen igen men alla vi dog när vi kom hem, haha as trötta. Dom somna på direkten så jag låg o smsa med min käre mobil o gick upp sjuuukt tidigt!.

Lördag; gick upp vid 7,  väckte dom andra vid 8 typ haha o vi fixade oss o drog till Täby C.
Dom käkade frulle där o jag åkte till mitt "jobb" haha , "karin är trögfattad" . Sen var jag där i ungefär 6 timmar, fick mina moneeey som kommer ta slut när som helst?!. Sen åkte jag till Täby C , mötte sophie o jag kollade skor.
Sen åkte vi hem, o tessan kom hem till mig. Jag fick inte gå ut för det hänt lite saker i veckan o så så vi gick bara ut en stund till 11-12 o snackade, hahah o jag kan berätta lite senare om de för nu måste jag duscha!

skriver snart + lovar att jag ska börja med Bilder i VARJE inlägg.

1-0 :)

Hejsan
Är hemma nu igen. Vann matchen med bara 1-0 , menmen det var bara en träningsmatch.
Blev lite småsur haha för jag hade lagt alla mina saker på marken där det var som "torrast" ,sen efter matchen så går jag till sakerna , då är det feta pölen som blivit till under tiden haha så Cassis jacka är helt dygnsur o min väska o allt som låg i också...
Oh sen i omklädningsrummet, Frida o jag stod o skakade min jacka...sen så "råkade" jag vända den upp&ner, självklart ska det som inte ska åka ut, åkte ut..framför min tränare!. Sjukt pinsamt! Frida o jag blev helt tysta hahah o hon bara vänder sig o jag blir en tomat i fejjan o "X" blir tyst, tar upp sakerna o bara lägger dom på bänken o går...jag är skitnervös nu haha för vi har möte o skit imorrn, illailla. Fick iaf skjuss hem av Fridas dad , supergulligt :) .
Ska ta o duscha nu o fixa lite tjejfix (a) eller så tar jag ett bubbelbad....hmm..något att tänka på, men bloggar sen o berättar om helgen! . puss

Hanviken vs Vendelsö

Somnade halv 6 o vaknade 7, väääldigt lyckat för nu ska jag på match!?.
Eller , jag ska dra om en timma, men måste leta efter flaskisen hehe...bloggar när jag kommer hem då! :)
Berättar lite mer o bättre om helgen då + bilder!.
pusspuss


Fredag

Som karin skrev i inlägget under, haha, helger så finns det ingen tid för data&bloggning, sorry!
Kommer inte ihåg vad jag skrev sist men igår så va det seriöst min otursdag!. Den börjar med att man blir busted o skit sen på idrotten fick jag flipp på vår lärare o sen sa han saker där min gräns gick så jag orkade bara inte det, gick ut ist o snacka med tessan. Vi gick iaf på bio o lite sånt igår, hinner inte skriva mer nu för jag har jättebråttom haha , ledsen för ett slarvigt inlägg, tessan kommer nu o vi ska fixa oss för kvällen (: puss

Dålig uppdtatering på helger, vänj er!

Vi hinner inte skriva så mkt på helgerna för det är dom vi lever för, vi är bissy då ska duscha och fixa mig sen dra till malin sen sover jag Mille och Lina och L hihi mina älsklingar igår var jag med lina PUSSS

Emma använd bilder!!!!!!!

hehe utbrott :) men mycket roligare att läsa om det finns bilder eller?
Okej idag tog jag bussen med V och vi mötte B&B i gullmars sen åkte vi skilda vägar heh..
och som älskar oss på vårt cafe! har lite bilder men är inne på min systers data men fler kommer imorn så då lägger jag in alla ist.. sry för den! men uidag hade vi lite vattenkrig i köket jag bella och gabbe haha skitkul! men Elin kom dit idag och Alex & Camille också hihi myysmyys! sen hade jag brottom hem men vi drack varm choklad först hihi! sen åkte jag hem slängde ner tränings kläderna i väskan och stack och mötte Angelika i parken sen mot gymmet vi fick gå från C för vi glömde hoppa av haha.. sen gymma vi as najs faktiskt, vi är duktiga tycker jag! sen gick vi till nyboda och kollade när Millan spelade match sen hemmot och nu har jag badat med skum och ljus och sånt hihi mysigt (aa), och nu sitter jag med ansiktmask och ska snart sova hihi puss på er!


Vi var "modeller" haha fan vad kul vi hade, miss..


SAKNAR min klass..


Glömmer inte haha.. jag älskar dig gumman!


Min man Marcus Marti!


Robin Tillbom sommar 08 haha! saknar det här lite :/


I love you Melinda, grym dag!

allt för mig PUSS!

träning

Jag gick o mötte sophie vid bussen så åkte vi till söderg o sen gick vi till träningen. Båda var skitirreterade på en liten människa haha men jag försöker att inte tänka på det (a). Sen så skulle inte sophie träna för hon hade feber o så typ så hon titta på men de va grymt skönt o träna! Jag är en sån som verkligen får energikick o blir glad utav det, laget o allting.
Det var fys o så , gick bättre än vad jag trodde hehe, o jag snackade med B typ hela träningen o fick reda på en massa hemska saker, jag blev helt chockad när jag hörde det, menmen...
Sen efter träningen så skyndade jag mig förengångsskull haha o sophie o jag tänkte gå hem för vi behövde snacka men när vi gått till typ söderg så plockar min tränare upp oss (a) . Sen har jag bara duschat o inte så mkt mer, försöker komunicera med 4 pers på sms samtdigt om samma ämne haha...inte lyckat!
Imorrn blir det bio & simma, kommer inte blogga mer ikväll för pappa ska ha datan och jag ska plugga ....verb?!

torsdag

Hinner bara skriva fort för måste fixa mig nu ( träning snart!).
Idag så har det inte hänt så mkt heller, prov bara, på idrotten så hade vi "gymnastik" haha o jag suger på det och är fukking höjdrädd för dom där räckena...usch.
Sen så sket ja i spanskan o drog till brandb med M. Vi skulle sola med det var fullt, o menar fullt av såna man inte vill träffa så vi tjocka oss o båda ramlade i centrum hahah fyfan va pinsamt det blev. Se tog vi bussen hem o nu är jag hemma, måste fixa mig nu o sen tagga till träningen. pusspuss

hehe

Kom precis hem o det är sjukt vad trött jag är! Jag har blivit dubbelt så trött numera sen jag började äta stabl regelbundet, skitjobbigt. Idag så har det inte hänt så mycket o inget speciellt i skolan. Aggrade lite på en viss person som är snål & egotrippad, riktigt irreterande...
Vi hade håltimme så vi drog ist två timmar tidigare än vad när vi skulle slutat. Jag tessan o Marre drog till Handen o till R o det är fett sorgligt, dom ska stänga! . Men sen i C så köpte jag några tröjor o ett par örhängen o 2 ringar från gina.
(lägger in bilder senare) . Sen så satt vi ute o snacka ganska länga haha men vi behövde plugga så alla drog till tessan.
Oj, vad vi pluggade, inte. Haha dom lärde mig att käka majs?! jag har hatat det hela mitt liv men haha nu går det ner (a).
Sen så hahah fick jag marre att splasha mjölk över hela bordet, ( jag är grym på det där!) haha nämen jag dog lite av garv kändes det som. Hm...sen satt vi mest o snacka, o vi gick med M hem sen satte vi oss vid lampis typ o haha jag välte ut en hel jävla 5liters burk med fimpar o det stank skit så vi spraya ner hela stället med parfym (det blev ännu värre).
Sen gick vi till T igen o "pluggade", hon förhörde mig men det blev bara att vi flumma sönder haha så det va ganska illa.
Sen ringde dadi o var tvungen att tagga hem för hatar att gå ensam, i skogen, på kvällen...nej usch.
Tessan gick med mig halva typ så nu är jag hoome!. Ska plugga lite NO nu, har prov imorrn o kan nooothing! :/


Vem som skriver?

Fick en fråga om vem som skriver när, det står före där man trycker när man ska kommentera antingen står det "blondin say i bitch ;)" eller "smart say it bitch ;)" blondin är Emma smart är jag Karin! pöss hoppas ni förstår!

Onsdag

Ehm imorse vaknade vi och jag orkade verkligen inte komma upp menmen Bella tvinga mig och vi åt och fixa oss och det finns ingen segare än Bella på att fixa sig jag hann helt klar hon hade inte äns börjat sminka sig lr håret lr ngt så det blev på bussen och tuben -.-, haha vi kom dit tio och start working! sen kom Maria och fikade också hihi kul att träffa henne också! :), sen när vi skulle fika kom Eknar & Mille och vi fikade alla sen åkte vi till C och köpte en bh sen hem och jag gjorde vofflor till hela familjen hihi! nu ska jag bada och fixa ansiktsmask! hihi puss på er !


Melinda gumman du vet att du betyder mer än allt!
Hon hälsar haha (aa) www.viarbast.blogg.se !


Onsdag

Godmorgon!
Vaknade i tid idag faktiskt men jag är riktigt trött, orkar inte fixa mig eller nånting längre haha så dom i min närvaro får stå ut med hur jag ser ut. Lägger inte in en bild på dagens för har bara mjukis,linne o kofta- no care.
Ska hem till tessan efter skolan o kommer nog inte kunna blogga därifrån men det får bli när jag kommer hem!
Ska tagga till bussen om en kvart så ska fixa en del småthings, ha en bra dag puss


Bellabus!

Ehm nu sitter jag i badrummet med datan för Bella har duschat och ska fixa sina naglar och shit men jag orkar inte haha (A), vi var hos Angeika en stund och hämtade Bellas jeans som Nessi hade lånat ehm sen gick vi hem FETA omvägen fr Bella är rädd för min granne haha! aja vi ska fixa oss lite ocg juste min mobil gick sönder för jag halka och ramla på den så har min systers som r jobbig och nästan inga nummer haha.. <3


nessan i norge vad söööööt!

Fredag den 13 (a)

Jag är VÄLDIGTavvis på marre. Hon ska få pierca tungan typ om en vecka?! Haha o påtal om piercing...hahah imorse så stod jag o danni o snackade o jag berättade att jag försökt mig på att pierca "under" tungan i helgen, tryckt igenom nålen 5 gånger men piercing gick bara fel o så o samtidigt tar hon sin hand o ska känna på hennes piercing haha o jag trodde hon drev med mig så hon ba stod helt chockad, o ja ba , varför har du tagit ut den?! . Haha, tydligen har hon råkat svälja den inatt när hon sov, haahh stackarn (a). Men lite läskigt ändå, svälja en piercing, är inte det rätt farligt? :S.

På fredag så ska jag o tessan se fredag den 13 IGEN på bio. Fast den här gången med lite mer mysit sällskap eftersom vi dog nästan sist, o sen är det den fredag den 13 på fredag!. Men då när vi endå är i stan så ska jag passa på att pierca mig. Har sagt det jobbigt länge men nu ska det fan bli av! :D

Jag? Blondinbella? Nej, hah.

Imorgon så har jag en lååång men ganska lugn skoldag, inga läxor/prov, riktigt skönt!
Efter skolan så ska jag o sophie antingen åka o simma nån timma, byta piercingen o sen plugga eller så drar jag o tessan till någon o pluggar eller så åker jag hem alone o får hjälp av pappa. ( sista låter bäst va...hfm...)
Just nu är jag väldigt ofukuserad på skolarbetet, sitter o checkar en massa bloggar ...kan inte sluta läsa vissa asså!.
Kom o tänka på en sak också. Idag när jag o min brorsa gick mot bilen så när vi kom in så sa M & E ba; guud när vi såg dig , gud va lik du är blondinbella. HAHAHA , det är seriöst ett skämt. Jag ba,..vilken komplimang, men jag tog det som om jag skulle bli framgångsrik (aa).

heelp

Hehe, okej jag skriver liite tidigare... men det går verkligen inte att få in i skallen?!.
Har pratat med pappa o han sover hemma imorrn för min skull, (aa) o sen ska han hjälpa mig tills jag kan det, alltså hela natten, men han får lida för jag klarar inte att bli kuggad blev gånger! .
Just nu försöker jag få tag på D Fogelskits nummer/msn/cs oh allt vad han har?! skulle va grymt om någon gav det höhö för han ska bli en liten äckelmoshög nu :) .

Caaaafe

Tänkte bara säga att jag nog ska till cafe't karin o bella praoar på. Blir nog Fredag en snabbis! får se hur mysit det är.
Ska försöka göra ett snabbt videoinlägg med karin då också kanske, om hon får ta någon rast?!

puss

Resturante..

HejHej
Kom precis hem från stan. Min brorsa kom hem innan idag istället så vi åkte tsm till gullmars sen plockade m & e upp oss o vi åt på jensens..blalbla haha , OM jag är mätt! haha. De va faktiskt skitmysigt om man bortser från att det var nån jävla maskin precis bredvid vårat bord som lät 24 ...irri :) .
Men sen snacka alla vi en massa o haha seriöst dom är skönast i min släkt! o jaa de va kul o träffa dom, blir ju grymt sällan nu efter allting som har hänt. Men sen så skulle vi dra, dom släppte av oss vid gullmars igen o vi hade tur för bussen kom direkt. Haha sen på hemvägen så snacka vi om lite saker o jag berättade lite om det som hände mig o tessan förut så haha nu är det sagt (a). Fick lite caaash nu också så till helgen ska jag försöka hinna med lite shopping! :D .

Nej, nu har jag verkligen bestämt mig för att plugga. Lägga bort; data,mobil...o ja allt. Fokusera, önska mig lycka till nu?.Nås på mobilen runt 10 igen då...:) . puss


Hemma och trött

Tjuusan!
Nu är jag hemma igen vi har seriöst stört kul på cafet och Nessan 6 Bengan kikade in när vi hade lunch så det var trevligt haha! och en gång så garvade seriöst nästan alla i personalen så vi grät hahaha vi har så kul :) vill inte lämna det sen och det kankse vi inte behöver hihi ! men Bella ska iallafall sova här inatt och jag ska snart rensa min garderob och sen bada med ansikstmask och hela köret hihi myspys! och bilder från paroen kommer ska ta många men har bara en från dagen på bella när vi fick smoothie hihi!


Jag fortsätter.

Jag är redan hemma! . Har bara haft två lektioner idag , sen fick vi sluta haha.
På spanskan lyckades jag övertala om att jag fick göra provet på torsdag ist, som också är sämsta dagen menmen bättre än inget. Sen på matten så blir det värsta bråket mellan D & S haha o han går o slår D o skit o fick liiite flipp. Vår nya lärare verkar inte ha fattat ännu hur våran klass är, svårt o förstå...
Sen sluta jag o pappa kom o plocka upp mig o sophie o vi skjussade hem sophie sen när vi åker hem o ska ner för backen så var det sjuuuukt halt så bilen bara körde åt sidan o massa skit "krock"...o nu sitter den fast!
Jag fick gå hem i feta ovädret som det är just nu, är helt dygnsur o måste byta kläder o allt för om några timmar måste jag vara på Gullmars o möta min brorsa. Sen är det skitirri för han har glömt sin mobil hemma? o han har inte mitt nummer så jag ska tydligen "maila" det till honom, no ide hur man gör haha så någon smarting som kan hjälpa mig lite snabbtsnabbt? .

puss


Naajs!

Ska snart hoppa in i dushen sov hos Bella igår hon somna hlav 11.. så kollade på en film typ tre ggr (A) sen vakna hon halv ett och börja fixa lite sen åkte vi imorse vif halv 10 till cafet och det var as mysigt och bästa personalen och massa hihi! as god mat också haha sen åkte jag hem fixade träningskläder och drog och mötte Angelika och sedan vidare till gymmet vi hade mkt att prata om haha sen gymma vi massa sen så tog vi en promenad till centrum för hon skule köpa ett äpple haha sen bussen vidare hem naajsnaajs beach 09! haha men ska tagga in i dushen sen sussa puss på er <3
"och om jag skriver Angelika med k är det viklund vanessas syster om jag skriver Angelica med c så är det Zell i nian i min skola :)<3"

'
Kika gärna in i veckan östermalms torg Nybrogatan 21!



sluta?

.Funderar på att ta en bloggpaus.

Ny header

Gjorde om headern lite, blev helt fel när jag la in så det ser lite konstigt ut. Kvaliten o hela skiten e sämre än vad det var när jag fixade, det får jag fixa om sen. Ska ta o göra lite småsaker nu också sen måste jag få in spanskan in my head.
e

Kumla fängelse...

Någon mer än jag som hört att det stod i tidningen att "tyresös skolor" är sämst?! Låter skitbra.

Tills den här veckan har jag:

Måndag: Stort Hk läxförhör
Tisdag: Sp-prov , So-prov och matteläxa.
Onsdag: Måste lämna in deckaresak.
torsdag: soläxa, no prov,spanska glosor.
fredag: engelska prov


+ 50miljoner andra saker som jag inte har hunnit skriva upp, rädda mig någon?

stress

Jag är på säääääämst humör just nu, okej det ska inte behöva gå ut över andra men det är redan försent hah alla här hemma har drabbads av min damp just nu!. Har försökt att få in någonting i mitt huvud idag och det har gått sämst, jag kan ingenting till soprovet imorrn så jag skiter i det o gör det nästa tisdag, no care vad hon kommer säga.
Sen har jag muntligt spanska på rasten som är ett måste enligt henne eftersom jag skjutit upp det 50 ggr.
Jag kommer ändå inte bli godkänd så varför göra det?! jag hatar spanska...

Hola!

Nu har jag skrivit o översatt en text på spanska som jag ska kunna utantill tills imorgon, lätt va?! INTE.
Alltså, jag har muntligt prov imorrn, skitläskigt och ännu värre blir det när hon sätter sig mittemot en, stirrar på en och knappar på sin lilla bandspelare (påminner om sån där förhör sak på polisfilmer!) haha, men det är verklige hemskt.
Jag blir alltid supernervös även om jag vet att jag kan , så blir det att jag stammar varannat ord, gaah.

Min pappa kommer vilken minut som helst så jag kommer inte kunna skriva något mer på några timmar.
Sen tänkte jag börja att lägga in "outfits" nästan varje dag, fast det blir ingen idag, går runt som en liten mjukisloodare!.

puss


måndag är värst

Godmorgon!

Måndag igen då, ny vecka o allt. Måndagar är på något sätt alltid värst tycker jag, så långt kvar tills nästa helg, usch.
Jag är iallfall hemma idag, kände att jag ändå inte skulle få något gjort i skolan så jobbar much bättre hemma (a).
Pappsen kommer snart oxå hem som ska kolla att jag jobbar o så får jag nog lite hjälp, hehe.
Har fortfarande inte hittat bilden så får ta en annan, o det kommer bli mktmkt svårare nu, irri!.
btw så har vi typ 5 byggare här som bankar så väggarna typ skakar (radhus) , o jag måste ha skithög musik för att ens kunna tänka, skojar inte! . Nu ska jag plugga lite spanska, bloggar om kanske en halvtimma igen! :) .

saknar dig


Han vill jag ha

Jag o bror tjockade ner oss i soffan o såg på Beck. Skitlänge sen faktiskt haha men jag hatar egentligen svenska filmer, så B! . Aja, nu är de slut, blir ingen skola för mig imorrn o har pratat med pappsen om det så det var ok.
Ska fixa mig nu o smsa lite med mina små älsklingar men...

- Han som bryr sig mest.
- Han som kan få dig glad när du är nere.
- Han som vill visa upp dig för hela världen.
- Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
- Han som alltid kan ställa upp.
- Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
- Han som betyder mest i dina ögon.
- Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
- Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.
- Han som kallar dig vacker istället för het.
- Han som ringer tillbaka om du blir arg och slänger på luren.
- Han som låter dig somna i sina armar.
- Han som sedan håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
- Han som kysser dig på pannan.
- Han som vill visa dig för hela världen även om du är osminkad, har rufsigt hår och sunkiga kläder.
- Han som håller dig i handen inför hans vänner.
- Han som alltid påminner dig hur mycket han bryr sig.
- Han som berättar hur lycklig han är för att han har dig.
- Han som berättar hur mycket han beundrar dig.
- Han som alltid säger att han älskar dig, när som helst.
- Han som håller om dig när du är upprörd.
- Han som väljer dig över alla andra tjejer han umgås med.
- Han som leker med ditt hår.
- Han som kittlar dig och får dig skratta.
- Han som berättar skämt för dig.
- Han som ger dig blommor bara för att han vill.
- Han som bara håller din hand.
- Han som kastar små stenar på ditt fönster på natten för att du ska komma ut till honom.
- Han som får dig arg på honom och sedan kysser dig.
- Han som ger dig fart på gungorna.
- Han som berättar för dig hur vacker du är.
- Han som är kvar i telefonen när du är ledsen, även om du inte säger något.
- Han som tittar dig i ögonen och ler.
- Han som långsamt dansar med dig även om det inte är någon musik.
- Han som kysser dig i regnet.
- Han som berättar när han blir kär i dig.

-HAN VILL JAG HA!

Sanningens ögonblick

Så nu är jag hemma igen. Någon som just varit ute? Shiiit va kallt det är, regnit o riktigt jävla kallt! .
Gick först o mötte Sophie , båda var lite småirreterade på allt men vi snackade bort det, sen mötte vi tessan o som vanliogt fick vi inte det vi skulle sagt. Sen varr tessan tvungen att dra hem så jag o sophie började gå hemåt i regnet haha o jag säger bara "gurka" , ingen fattar haha men jag dog av garv när vi snackade om "det" :D.
Nu är jag hemma, har stått o tagit kokhett vatten på mina händer o kunde börja skriva lite iallfall (a).
Funderar på att stanna hemma imorgon, eller kanske bara gå i skolan till lunch. Får se.

Sitter o tittar på "sanningens ögonblick" (asbra!) på 5:an. Hahah eller de e grymt kul o se, inte för jag skulle va med menmen :) .

...

Ska gå o möta sophie  nu sen ska vi möta tessan o jag ska få mina saker.Vi ska nog snacka om allt som hänt nu också så det blir nog inga fler inlägg för mig ikväll. Godnatt !

Jag blir så...

Irreterad. Har gått o letat efter en enda liten bild som jag behöver till mitt spanska prov på tisdag!!
Jag har hittat tusentals bilder men inte den, gaaaahhh. Aja hittade lite andra småbilder från vår småttingtid (aa).







hahah ja bjuder på dom :)

förlåt cookie :)

Karin försöker få mig att fixa mig på typ 10 min o hinna med bussen till c bara för hon vill ha sällskap? haha jag säger bara nej :) .  Sätter mig inte direkt på en buss med mjukiskläder o handduk i håret, BIG NO! :) .

HAR tråkigt -.-

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[/] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon som jag kände har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag ägde en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. (inte bra :P)
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington. HAHAHA sämst, (a) , råkade gå på "jamba-reklamen" :$
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.
[x] Jag har sovit på sjukhus i mer än 2 dygn.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats



Anorexia

[ ] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har svält dig själv.
[x] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[ ] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[/] Du skadar dig själv
[/] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt 


ADHD (attention deficit/hyperactivity disorder)
[x] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x]Du har koncentrations svårigheter
[x] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[x] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhet


Bipolar Disorder

[x] Du kan vara vild ibland
[x] Du är lätt-irriterad -på en del personer
[x] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende ibland
[x] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig
[x] Du har humörsvägningar


Bulimia Nervosa


[x] Du har spytt upp allting som du har ätit
[x] Du har spytt trots att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[x] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det


Conduct Disorder


[x] Du är en mobbare
[x] Du hotar andra människor. (hahahha)
[x] Du hamnar ofta i slagsmål. (kan hända..(A))
[/] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv Etcalla
[x] Du har varit elak mot djur
[ ]Du har våldtagit/antastat någon -
[x] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anleding
[x] Du ljuger
[x] Du stannar ute hela natten
[x] Du har rymt hemifrån


Depression


[x] Du är alltid/ofta ledsen
[x] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[ ] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel


OCD [tvångstankar]


[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[x] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du har skadat dig själv
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[x] Du måste kontrollera saker flera gånger
 
Schizophrenia 

[ ] Du hallucinerar ofta
[x] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[x] Du har ångest eller fruktan
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[x] Du är blyg - mot vissa

K

Måste börja varje ord med S som i Sandra, varje ord får bara användas 1 gång.

Ditt namn: Karin
Ett ord på fyra bokstäver: Kock
Flicknamn: Kristina
Pojknamn: Kalle
Yrke: Kock
Färg: kvicksilver haha (?)
Klädesplagg: Klänning
Mat: Korv
Sak i badrummet: kran
Plats/stad: Karlstad
En orsak att vara sen: K***** hehe :) ord som jag kankse inte ska skriva här hehe (aa)
Något man skriker: KOM!
Film: Kalle anka
Något man dricker: Köstbärsvin
Band: Kizz
Djur: Kanin
Gatunamn: Kungsgatan
Bil: Kan inte sånt hehe..
Sång: k n u l l a :)
Aktivitet med mer än en deltagare: HAHAHAH samma som "orsak til att vara sen" :)

Gör likadant, men med första bokstaven i ditt namn.

Ska tagga till duschen..

Sista inlägget för idag skulle jag tro, ska duscha nu och sen fixa mig tagga och möta Bella sen äta middag med hennes familj & hennes kära bror kommer hem idag också hihi,  men sen sleepar jag där och så åker vi till praoen tillsammans imorn hihi ska ha det trevligt med min göllunge ikväll och imorn hihi pöss på er !


Jag & ronja pratade för någon dag sen att vi saknar våran klass så mycket :'(
fast inte vissa USCH!


hemma

Nu är jag hemma igen! Det gick skitfort att åka hem idag, allting gick liksom tajmat med när jag kom, riktigt skönt!.
Ska ta en dusch nu, göra ansiktsmask o fixa lite sen sätta mig o plugga. Har bestämt mig för att plugga "hela dagen".
Självklart kommer lite inlägg komma emellan om hur mkt jag lider när jag inte fattar något. Kollade bara igenom snabbt om vad som kommer i veckan, chockad? JA. Jag har runt 4-5 prov inkl. läxor!? sjuktsjuktsjukt....


dessutom så har jag blivit helt lost i den här låten...kan inte sluta lyssna haha...

Godmorgon!

jag vaknade ungefär för en timma sen har inte gjort mkt glott på tv men min mamma drog ur boxern så man kan se alla kanaler innan hon drog och skulle koppla in en ny tror ni hon lyckades? Nej självklart inte sen drog hon så jag får kolla på 4an wii -.- aja ska sova hos Bella ikväll tror jag sen är det prao på cafet imorn :), men nu ska jag ta och kolla om det finns ngt gott att smaska på hehe (aa) <3


Lördag

Ledsen för dålig uppdatering!.
Sitter just nu hemma hos denise helt ofixad o allt så måste skynda mig lite nu, måste hem o plugga.
Igåår så hann jag inte skriva så mycket men jag åkte till gullmars o där väntade denise o sofia på mig sen åkte vi o mötte dom andra o sen skulle dom käka haha o sofia skulle baara köpa cola på donken hahah sen när hon vänder sig om från kassan så gick hon in i nån o tappar hela glaset hahah , "splaash" :) , jag dog av garv (a) .
Hm, sen så åkte vi till viktor o haha vi stod o fixade oss i typ 2-3 timmar , sen åkte vi till Värmdö o de va nåra tjejer på tuben som skulle till samma fest så vi började snacka med dom o dom sa att "kissie" skulle dit också haha så det blev ju lite små kul , alla satt o mobbade henne (a). ´Vad hände sen?, jo vi var där men det spåra ur o skit så vi pallade inte va kvar o vi drog till något chillk hos sofias kompis o det va as najs :) . Sen så sov jag hos denise o ja nu sitter jag här lite död , vaknade för 30 min sen. Ska fixa mig nu, puss!

btw, kameran krånglar, men jag har en jääkla massa bilder från igår. Dom kommer!


det här visste ni inte om min mobil haha!

Ta fram din mobil.
Vem ringde du till senast?
Bella Deilert<3

Vem ringde senast dig?
Bella Deilert<3 haha

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHA vad sa hon? <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Syster

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Men tänk om jag somnar då, har inte sovit ngt på hela natten ju:(, älskar dig bror<3 (hahah ronja skicka fel hehe)

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
haha men hon får skylla sig själv<3

Har du några utkast?
nää

Vad är ditt rekord i snake?
how cares?

Vad har du för kontakter som börjar på...

J?:Janken, Jesper wretman, Jesper Elliot, Jesper Nordberg, Johan lehmann, Jonte Strige, Josefine Ekenstine, Josse, Jozzan, Julia Eriksson
T?: Tessan, Thai, Tjejj(nicole), Tobbe, Ttypjossan, Typchis


M?: Madde, Malin Grenman, Mamma, Marcus Elander, Maria Linde, Martim, Mathai, Mathilda Sandeborg, Mattias Matteoni, Melinda<333, Micko, Molnar
A?: Alice Kordelius, Alice Nero, Andre Marti, Andre Flank, Angelica zell, Anglika Viklund, Ann-sofie, Anton, Antoon


Nu vet ni det hehe :) puss och Godnatt!

Hemma igen

Kom precis hem från lite allt möjligt jag åkte och mötte Mille & Lina efter vi kollat på andres match och ätit sen ätit, sen väntade vi på Sebbe & Sebbe och med dom gick vi hem till Ted där var också thai Frida och Tove tror jag tjejerna hette kände igen dom från kumla men iallafall sen drog vi och dom skulle hem till Lilljeppe men jag drog och mötte Vanessa hennes sis och massa, och sen mötte jag Maili  och hon frågade mig varför jag inte vart hos nessan och jag ljuger inte för Maili så jag berättade allt och hon blev as förbannad och det tycker jag är rätt för det är fler som är det haha! men så falskt och du vet att jag menar dig, du var tydligen ledsen nu men du får skylla dig själv du gör inte så inte mot mig och absolut inte mot bella?!?! lr ngn annan fyfan usch spottar på dig och Maili sa också att jag klarar sånt men man gör inte det mot Bella och andra, du får problem om du gör det många är redan lacka, bara så att du vet! men godnatt på er nu ska jag ringa den tredje Sebastian hehe :)<3


Kolla vilken fin bild Emma har gjort hhi :)


Den här bilden är stört fin på min bästavän!

Hemma hos nessan

Nu sitter jag i Angelikas säng som är stört säng ska sno med mig den hem ngn dag hehe.. nej men här sover jag när hon inte är hemma :), haha men idag så vaknade jag av att andre ringer eftersom jag smsade han igår kväll om en grej och han ska berätta den om jag kom på hans match så följer med V till den eftersom hon skulle dit ehm sen åt jag pannkakor fixade mig och kilade över hit och chillade vi har kollat på tv snackat och haft det mysigt hihi! nu håller dom på att fixa sig jag orkar inte haha tog lite id smink på mig bara (puder&rouge) not nice! men bryr mig inte så mkt just nu hehe.. (A) senare ska vi kankse till Sebbe igen men får se ska tvinga med min gulliga Vanessa :), men nu ska jag få dom att sluta bråka om sitt smink snaaark.. pööss!


Jag,Lina Melinda & Vanessa!


Jag, Melinda & Vanessa nyttiga i stan!


As söt bild på vanessa bästavän!




Bengan, Eknar & Melinda haha sötnosar!




stan

Så, duschad o allt! . Ska sminka mig nu, o fixa mig lite sen dra in till stan o möta simon o viktor o några dom va med.
Letar just nu efter mina pengar för jag tänkte passa på o pierca naveln när jag ändå är i stan men nu hittar jag dom inte!
Aja , får se vad som händer, jag ska ta med mig kameran så det kommer lite nya bilder till bloggen! :).
Sover nog inte hemma ikväll, pusspuss

kommentera

Ska ju duscha nu, men, hur tycker ni att bloggen ska se ut?
Och vad vill ni läsa om? ..mer bilder,text,kläder,videos...?


jag orkar inte höra ett till, förlåt...

.

tråkFREDAG

Hejhej
Tillbaka nu igen. Har inte kunnat skriva något sen igår för sov kvar hos tessan inatt hehe (a).
Igåår så drog jag o S först till C, köpte piercing .Så sen skulle jag bara åkt hem o sen åkt till värmdö o träffat några men blev lite tjaffs så orkade inte hålla på o tänka på det så jag skulle träffa s&t ist så sen drog vi hem o fixade oss sen åkte vi till hallen i H o tessan var där hahah sen stod vi inne på toan i typ 2 timmar för vi frös . O tessan pierca läppen, jag tog under tungan typ men det blev helt fel så kunde inte ha piercingen i o det känns som jag träffat en nerv elller något haha för jag har ont i hela munnen o kan knappt böja upp min tunga, skitläskigt!. Sen så försökte vi få tag på några o vi skulle typ träffat erik o nåra men de blev aldrig så. Sen så frös vi o åkte till gudödonken men de va skitmkt folk där så vi GICK till maxi haha över motorvägen o skit (A). Haha sen sprang ja o tessan runt med en vagn o racea lite , no life! :) . Hm, sen va donken, där, öppet till 10 så vi satt där o delade på glass men han gav oss fel hah så han kom ut med 2 glassar gratis haha liksom lite tjockt sen kubba vi därifrån o satt o snacka men det blev sjuuuuukt kallt så vi gick till busshp o sophie höll på med sin jäkla rapsång haha o dom mobbade mig hela kvällen för jag var ÖVERTRÖTT!.
Sen så åkte vi till handen c o sen gick vi till solariumet medans vi vänta på bussen men dom skulle typ stänga direkt så vi gick runt haha o det va helt stört, jag har typ träningsvärk i magen, garvat så mkt :o. Haha sen så tog vi bussen till kumla för jag ville snacka med danni, så vi gick dit o mötte henne o hann snacka i typ 5 min , lite synd.
Sen så ringde min käre far höhö o jag hade råkat försäga mig om vart vi var o skit , han trodde annat så det var bara att börja dra hem...vi gick till tessan o va där vid 12-1 nån gång :) . Seen så kommer jag inte ihåg så mkt vad vi gjorde jag frös typ hjäl o tessan har filmat o spela in mig tydligen igår när jag var sjukt övertrött haha lite segt men jag lät som ja ve tinte vad, o e typ hes o allt hah skitful. Sen så somnade sophie o ja , vi somna nån gång fast karin ringde mig också igår men jag var halvdöd då haah (A). Jaa, skrev lite mkt om ingenting nu men då har ni något att läsa !.

Ställde klockan imorse för ja va astaggad på träna haha, helt störd som jag kallas :( . Men så fixade vi oss lite snabbt o började gå hem, men de blev ingen träning endå aja. Är lite småirreterad nu för har väntat på tessan men....eller nej det hör inte hit. Nu ska jag duscha o fixa mig, puss

-

Har inte haft tid o blogga ! Är hemma nu men ska bara gå till busshp o möta Viktor sen kommer jag tillbaks o skriver lite!

puss


Nu är jag hemma

kom väll hem för typ 20 min sen haha.. men först åkte vi till Sebbe och hade det trevligt sen åkte vi till donken och köpte med oss lite tjockis mat hehe (A) men sedan hem till Vanessa med henne och Bella och det är serilst mitt andra hem haha.. (aa) men nu sitter jag och smsar lite men ska sova nu! puss på er vi hörs imon.<3


Jag älskar dig bästavän!
och om ngn skulle kunna hjälpa mig att få tag på burre skulle det vara snällt för får inte tag på han och måste prata med han

Utgång

idag var ju sista dagen på jobbet lite synd tyckte om att vara där men fick två par sjukt söta örhängen lägger in bilder på dom sen är in love i ett par av dom herregud så söta! :) hihi men aja åt med mamma idag casar sallad i gallerian blev det hihi sen köpte jag med mig några muffins och en chai och så fikade vi lite senare (vi på jobbet) sen så var dom jäte söta och dom ska komma och fika hos mig nästa vecka hihi men sen åkte jag och träffade Melinda & Lina fan vad jag har saknat dig gumman!! men ska ni iväg och möta dom igen och så drar jag med mig Vanessa & Bella också fest antar jag men trevligt ska vi ha det hihi men aja min outfit blev ett bar ljusblåa jeans tights och min rosa "tunika" och ett skärp från H&M och en svart kofta! men nu ska jag äta sen dra ni får ha en trevligt fredagskväll sötnosar! <3
BILD KOMMER JAG LOVAR


Förlåt

Förlåt hatar folk som klagar på att andra är fjortisar och lala eller vill ha uppmärksamhet med att klaga på dom men det här var överdrivet dessie läste din blogg och 94or är för små för dig haha? Andre & Jesper dådå? och push-up är normalt för alla men om du ska dra ner tröjan som du gör vafan du kan lika bra ta av den? förlåt men det där var för mkt gumman, du är fjortis inse och erkänn att du vill visa dina bröst för hela stockholm..?


Förlåt för detta inlägg och jag känner inte tjejen men läste det här och såg bilden ? haha förlåt men för mkt!

Tandborsten

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och har precis kommit hem jobbade ikväll också och vi hade faktiskt väldigt roligt som vanligt men det var en ny tjej som praktiserade skit gullig jessica hette hon och jag fick med mig en skrikrosa mjukisdräkt hem hihi! tack mami (aa) jag och Angelika gick ut på en promenad och mötte Josse en snabbis också och lämnade en bok typ (?) aja var naajs på praoen det andra jobbet haha idag.. jag fick fixa runt i affären och gå och lämna lite klänningar en bit bort på östermalm sen mot C och möta Eknar sen hem till henne åt makaroner med ost hahahaha skabb eknars mat såg ut "för mkt ost" bilder kommer i promess har lite problem att få igång min egna data så använder dom andra i huset haha.. men imorn kommer min mamma och lunchar med mig för Elins kille kommer då och jag lämnar dom ifred hehe.. (aa) men nu ska jag tagga till sängen och försöka somna, och Vanessa & Angelika har verkligen världens gulligaste mamma! och min är också världens gulligaste bara att vi bråkade lite nyss hehe.. <3


Störd bild jag vet men ända bilden jag har på mig och andre haha och ursäkta men Emeli vart ser du likheten ;)?
och min söta Ronja bakom andre där hehe :)


Eknar mat ost med pasta haha! och det svarta är peppar visst värkar det gott haha..!

blogg

Ska fixa lite småsaker i bloggen nu. Om ni undrar varför det kanske kommer se konstigt ut ett tag...;)


natti

Har suttit o snacka lite med tessan nu efter att jag fått en litet utbrott på en viss person. Men tror det börjar lösa sig , hehe...
Aja, imorrn så åker jag nog o solar efter skolan, känner att jag ser sjukt ut efter att jag brände mig sist, så ska få det att se lite jämnare ut, maaybe (a).
Ska ta en låååååååååång dusch nu, plugga lite på engelskan o sen se film o sen sova. Godnatt!

NÅGON? (AA)

NÅGON SOM VILL SE FREDAG DEN 13ONDE PÅ BIO , NÄSTA FREDAG MED MIG O TESSAN, IGEN? :)

torsdag

Hehe, så nu har han dragit (a).

Hela den här veckan har varit skitseg o tråkigt, likaså idag o har halvsovit typ hela dagen också! .
Vid lunch så mådde jag skitilla o ville gå hem men jag hoppade över idrotten och tog de lungt istället sen var jag kvar, duktigt va? :) . Sen har inte så mkt hänt, drog hem efter skolan o jag har tagit 9 ipren&alvedoner idag, inte så bra men jag orkar inte ha ont i huvet o allt var det är ! .

Imorrn så måste jag till skolan för annars blir det ingen utgång i helgen hehe...
efter skolan så ska jag antingen dra till stan o pierca naveln eftersom det aldrig blev av eller så ska jag bara med till tessans träning sen ska vi dra nånstans senare, får se vart! :) .
Ska försöka få igång min egna dator sen, den har en massa bilder! så lägger inte en del då :) .
puss


sjukling

Kom hem för ett tag sen och har ganska hög feber just nu, skitjobbigt.
Kommer skriva mer snart för just nu står min pappa o hänger brevid (han vill ha datorn) , så ja , då kan jag berätta om dagen o lite annat. Ska fixa bloggen också!. Skippar träningen idag pga. att jag är sjuuuk eller håller på o bli, så vill va frisk i helgen, både träning o match då så det är viktigare!.

puss

Gormorgon!

Haha jag hinner faktiskt skriva.. jag vaknade för 5 min sen och är stört fucking trött men ska hoppa in i duschen och fixa klart mig sen sticka efter praoen ska jag nog träffa Eknar troooor jag :) och fick en kommentar av Emeli igår att jag och Andre Marti var lika hahahahhahahah! tack för den (?!) men det är vi verkligen inte varje gång jag sa "KOM DÅ!" (ganska ofta..) så sa hon att vi var lika? haha gumman glasögon :)? puss på er hoppas ni får en bra dag <3


Cafeet som jag och Bella ska praoa på nästa vecka kika gärna in
Östermalmstorg Nybrogatan 21 trpr jag ;)<3

MELINDA KOMMER HEM PÅ FREDAAAG!!

rubriken säger allt haha.. min älskade Melinda kommer hem på fredag och då ska vi träffas allihoppa jag och Eknar har gjort planer för det haha så om du läser det här göllet så vet du det (aa) men det blir väll antagligen fest eller chillkväll med mina girls hihi men puss på er och JAG SAKNAR DIG ENORMT MELINDA !! kom hem nu..


du är underbar gumman, jag älskar dig!

Home again

Sådär kom nästan precis hem från visningen men ska berätta lite om min dag dådå ;) jag gick upp duscha fixa mig drog var framme i tid men Elin hör inte att det ringer precis när jag ska ringa ner till kontoret kommer hon upp haha.. städade lite sen svar det inte så mkt att göra egentligen men pastasallad till lunch men påväen hem köpte jag en godis haha lr en och en jag köpte en toffife grej ni vet och den är lsuut nu hhah åt upp den på visningen (aa) aja sen kom jag hem åt löksoppa skulle då vara lyttig men det smaka verkligen skit.. usch fyfan! sen skutsar mamma mig till Lokalen där Angelika och Emeli var (Angelika Nessans storersis & Emeli Ronjas lillsis) då satte vi igång jag och A började kolla kläder sen kom det verkligen mycket folk och visningen börja och vi gick manekenger dådå sen så har vi fixat lite tagit betalt och sånt där fick en tröja av Maili ( Nessans mamma) jätte gullig är hon! men ska nog ta mig ett bad sen sova och ska nog ta och ringa till Frida nu pusspuss

Juste min outfit går inte att få in på bild för min systers data är störd men jag hade på mig

ett rosa linne i storlek M så hade det som tunika
svart skärp H&M
Ljusblåa jeans Vila
svart kofta MQ rosa uggs från Australien




Hittade gamla bilder som jag kan bjuda på tänkte jag!

Gud i sjuan kanske? Ronja Vanessa Melinda Jag & Isabella
(haha juste första dagen M utan smink jag skulle också men blev ej så haha så modig du va gumman & söt!)


HAHA titta hur man såg ut förut.. fjortistider! haha men kul hade man men nu är allt förändrat och ännu bättre


SJUK

Yes, är sjuk. Tänker berätta lite snabbt om dagen för sen måste jag lägga mig o sova, har feber o hela skiten.
Idag har det inte heller hänt så mkt , danni o jag har nog mobbat sophies hår lite till för nu är det svart & lila hahah.
På Stugan så fick sulan damp på oss o sophie satt o gjorde sina jävla nyheter hahah helt störd.
ehm, vår nya lärare är också lite skum, berättar sen varför hahah ...
Ni kanske förstår varför jag inte fixar bloggen idag, jag har sovit sen jag kom hem typ o tänkte göra samma nu.
Får se om det blir hemmadag tomorrow , puyss


Brottom!

okej nu har jag brottom skriver sen om min dag och min outfit och shit kommer ut men nu ska jag till lokalen och hjälpa till haha ska vara där om tio min lycka till.. men nu måste jag springa fixar sen puss på er och hoppas E orkar fixa bloggen idag hihi (aa)

Jag hinner blogga på morgonen!?

Jaa, lite sjukt men jag har varit skitsnabb på fixa mig , fast ser ut som ett troll i håret haha.
Jag blev klar för typ 40 min sen, så jag skulle kunnat hinna med bussen o allting men sen är Sophie sen så då åker jag med sena med henne ist (a). Jag är skittrött men ska försöka överleva den värsta dagen i veckan....
Kommer hem sen efter skolan, tänkte göra om bloggen, lägga in lite nya bilder o fixa lite då. Dagens kommer nog också om kamera funkar ok.

puss


sådär

ahahha mobbad... den blev inte så bra men E fixar sen hehe.. men fick ngn sak av louise som jag gjorde lika dant inget virus jag lovar en kul grej bara :)
hur bra känner du mig?
sök på den haha :)
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0903031616543740&a=1&

nu ska jag sova nattinatti!

mooovie :)

Ska fixa mig o se på en film nu, bloggar mer imorrn. nattinatti! :)
gh

Hjälp

När jag ändå ska fixa bloggen, hur tycker ni att den ska se ut?


Hjälp

När jag ändå ska fixa bloggen, hur tycker ni att den ska se ut?


hehe...oops

Okej visst, jag pluggade inte . Haha. Nej men jag orkade verkligen inte looda framför datan när varje gång jag klickar på något så laggar den sönder. Som sagt, när jag har TID då fixar jag det, lovar!. Så karin du behöver inte döda mig , eller det klarar du ändå inte men jaja nu slipper du tänka på saken. :)
Lånar pappas data nu bara för att säga det, men bloggen ser ju iallfall läslig ut nu, tror jag haha.

Imorrn så kommer jag nog kunna skriva o fixa allt för ska hem efter skolan o plugga, på riktigt!.
Nej nu måste jag fixa lite saker tills imorrn, puss.

haha bjuder på den , marre o jag lite hyper...hm.

Emma är slöö

Emma säger att hon pluggar haha, hon ligger framför tvn jag lovar! men aja jag fixade litegrann bara så man kan kolla på den iaf E gjorde den fina hedern göll men hon fixar mer när hon har tid och inte "pluggar" hehe men aja pöss

JO EMMA :@

JO EMMA NUUUUUUUU!!!!!! du ska fixa nu för det var faktiskt du som raderade vår förra som var  jätte fin så skyll dig själv :O?jag kommer döda dig om du inte gör det idag för du LOVADE! men aja nu har jag kommit hem från visningen och hahaha jag fick med mig en del min mor har nog slagit i sitt lilla huvud för till mig henne och min syster köpte hon kläder för 8600 kronor haha? aja bra för mig synd för henne sen har kläder från H&M kommit i brevlådan också hihi! men aja nu ska jag döda emma sen bada och senare to the beeed puss på er <3
Och juste kankse ska jobba på visningen imorn men gör det bara om Angelika gör det haha för annars känner jag ingen "ungdom" där haha..


Jag är Övertrött så skuttar runt lite haha men kommer nog däcka om några timmar Vanessa & Emeli (ronjas syster) kan medge att jag skuttar runt för mycket..

Första inlägget by e :)

Sådär, nu fick jag äntligen min dator att fungera!. Karin har tjatat på mig att jag ska fixa bloggen o nej , haha ledsen men jag behöver (den här) datorn för det för att fixa alla bilder , sen lägga in osv. Och den är FÖR seg.
Så jag tar den en dag då jag verkligen har tid, okej?. Lägger bara in någon bild nu sålänge så den inte ser helt död ut , hehe.

Aja, idag har jag typ sovit hela dagen i skolan , hehe (a). Har varit lite småsur på en viss person också, men det löser sig nog när vi får snacka om det , i hope. Hm, sen så har vell jag o danni mest mobbad sophies LILA hår! :D
hihi, fick inte fota, men ska allt få tag på en bild , men men. Sen efter skolan så åkte jag o sophie till simhallen.
Jag vet, helt sjukt, inte likt mig haha. Men vi simma typ en timma sen efter så kom jag på att vi kunde färga hennes hår inne på toan hahah så det gjorde vi, nu är det mer svart/lila...as snyggt..hosthost :) . Sen drog vi hem , så ja ja har inte hunnit göra så mkt mer, vi var i simhallen i nästan 3 timmar..-.-.
Ska plugga nu, tjao! :)

När jag kommer hem ska bloggen vara fixad E....!

haha nu ska jag tagga till Lokalen och shoppa lite klääder hihi brottom pusspuss !

trötter här..

Gud vad trött jag är haha, min dag började att jag mötte Nessan på bussen och vi åkte tillsammans och mötte Bengan vid gullmars där vi också köpte med oss en varsin chai, sen vidare till T-centralen där vi skilldes åt jag gick till mitt "jobb" och dom hoppade på bussen mot deras och hela dagen har jag jobbat lite grann sen gick jag och Elin ner till Vivo och jag köpte mi en sallad sen tillbaka är åt upp den haha.. sen back to buisness again. slutade vid 4 och åkte hem och ska snart börja fixa mig för ska till Lokalen på visningen hihi och köpa med m ig lite kläder kan man hoppas :) och skönaste kommentaren Alexandra langade idag "det finns bara en affär som alltid går bra vilken årstid och vilket väder det än är och där är det också alltid kö" gissa vilken haha ? systembolaget! haha jag tyckte att det var lite kul (aa) och på bussen påväg hem satt det tre stört patetiska ungar bakom mig och snacka "man kan få klamydia om man får en glass i ögat" dum i huvet lr? och massa sånna kommentarer jaja normaltnormalt.. :) E ska fixa bloggen idag har hon lovat mig! pusspuss <3


första dagen

Första dagen på praoen gick riktigt bra och ja det var roligt eftersom jag har min käre kusin där hihi, till lunch kom också min moster och joina oss på sushin i pk huset sen gick vi och tog en caffe och jag en smootie på coffehouse by gorgie sen back to buisness, jag har bilder sen men det är på kik stockholm en bröllops och klänningsbutik typ kan man säga, ehm juste jag och E har gjort en ny blogg den här alltså haha.. hon ska fixa den imorn menmen, när jag slutade gick jag förbi H&M och köpte nylonstrumpor och en chai på solo och det är mycket godare på EH ska jag säga er! men sen åkte jag hem mötte Josse på gullmars och vi tog samma buss nu ska jag äta klart min fruktsallad sen ta ett bad tror jag puss på er <3 bilder kommer imorn!

RSS 2.0